Close
A Wizz Air figyelmeztet: járattörlések, komoly fennakadások lehetnek a reptéri sztrájk miatt Olaszországban

A Wizz Air figyelmeztet: járattörlések, komoly fennakadások lehetnek a reptéri sztrájk miatt Olaszországban

Olaszországban július 15-én sztrájkolnak a reptéri dolgozók, a Wizz Air figyelmeztetést adott ki az utasainak.

A Wizz Air légitársaság felhívja utasai figyelmét, hogy július 15-ére, szombatra országos sztrájkot jelentettek be a a földi kiszolgálók Olaszországban. A munkabeszüntetés miatt komoly fennakadásokra, bizonyos esetekben akár járattörlésekre lehet számítani, amely

a repülőterekre való utazást, a check-in folyamatát és a biztonsági ellenőrzést is érintheti.

A Wizz Air azt tanácsolja utasainak, hogy ennek megfelelően tervezzenek, és hagyjanak elegendő időt a repülőtér megközelítésére, valamint a szükséges procedúrák elvégzésére a check-in pultnál, a biztonsági ellenőrzésnél és a beszállókapunál.

Közleményükben azt írják, bár a sztrájkokra nincs ráhatásuk, a Wizz Air mindent megtesz a fennakadások minimalizálása érdekében. Bármilyen további információ, változás esetén tájékoztatást adnak az utasoknak és minden szükséges segítséget biztosítanak a számukra.

Amennyiben az utasok a repülőjegyüket egy utazási irodán vagy külső közvetítőn keresztül vásárolták, azt javasolják, hogy forduljanak közvetlenül hozzájuk, hogy időben informálódhassanak a járatuk státuszáról.

Emellett azt ajánlják, hogy a repülőtérre való kiutazás előtt ellenőrizzék a járatuk státuszát a Wizz Air weboldalán vagy a mobilapplikációban. A Wizz Air emlékezteti utasait, hogy amennyiben jegyükhöz WIZZ Flex szolgáltatást vásároltak, térítésmentesen átfoglalhatják utazásuk időpontját, ezzel elkerülve a sztrájk okozta esetleges fennakadásokat.

(Fotók: Wizz Air)

 

wizz air | késés | sztrájk | olaszország | légitársaság

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram