Close
Hamarosan az egyik legbájosabb lengyel városba is repülhetünk a LOT-tal

Hamarosan az egyik legbájosabb lengyel városba is repülhetünk a LOT-tal

Wrocław és Budapest között járatot indít augusztus 24-én a LOT Polish Airlines.

A lengyel légitársaság Bombardier Q400-as gépei hetente egyszer közlekednek az útvonalon. A LOT közleménye szerint a járat hétfőnként közlekedik, 13:30-kor száll fel Wrocławból, és 14:45-kor landol Budapesten, ahonnan 15:35-kor indul vissza, és 16:50-kor száll le a lengyel városban.

A légitársaság közleményében nem zárta ki, hogy több járatot is indít a közeljövőben a két város között, a kereslet, illetve a pandémia függvényében.

Ez az ötödik város, amely a LOT budapesti bázisáról jelenleg elérhető, a cég Varsóba, Dubrovnikba, Várnába és Szöulba is üzemeltet járatokat a ferihegyi repülőtérről.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, fotók: Pixabay)

 

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom