Close
Gyönyörűen ellentmondásos érzelmeket ébreszt a vidéki Amerika

Gyönyörűen ellentmondásos érzelmeket ébreszt a vidéki Amerika

Amikor amerikai úti célokban gondolkodunk, talán nem Wyoming jut eszünkbe először. Ennek a videónak a segítségével azonban oda is ellátogathatunk, ahová egyénként talán nem mennénk.

A képkockákon keresztül átélhetjük a vidéki Amerika hol melankolikus, hol romos, hol nyugalmas, hol felpörgött életérzését úton átvonuló bölényekkel, rodeózó farmerekkel és kikerekedett szarvasmarhákkal.

A legkisebb népességű állam első látásra az egyik legzordabb is. Területének nagy részét a Sziklás-hegység fedi le, ezen kívül pedig száraz síkságokat találunk ott. Nem csoda, hogy nem örvend kimondottan nagy népszerűségnek: az ország legkevesebb lakosú, és Alaszka után második legkisebb népsűrűségű állama maradt.

Aki azonban ott él vagy erre jár, megnézheti, hogyan élnek együtt a helyiek a természettel, az állatokkal, és maga is részesülhet ebből az élményből.

Így tett a Found Format videósa is, aki két hetet töltött Wyomingban a kutyájával és egy fényképezőgéppel. Mint írja, a film tisztelgés minden, gyönyörűen ellentmondásos érzelem előtt, amit az állam ébresztett benne.

Mindez nem azt jelenti, hogy Wyoming nélkülözné a luxust. Van, akinek a Sziklás-hegységre néző kilátás jelenti álmai netovábbját.

(Kép forrása: Unsplash)

video | Wyoming

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram