Close
Ez a cég minden dolgozóját nyaralni viszi, hogy kipihenjék a Covid-stresszt

Ez a cég minden dolgozóját nyaralni viszi, hogy kipihenjék a Covid-stresszt

A cardiffi toborzó vállalat ötvenöt alkalmazottját küldi Tenerifére, hogy kipihenhessék az elmúlt évek fáradalmait.

A koronavírus világjárvány kihívások sora elé állított mindenkit, még azok számára is kimerítő volt, akik otthonról dolgozhattak. Egy Cardiffban működő vállalkozás úgy döntött, szabadságra küldi alkalmazottjait, hogy

megköszönje nekik mindazokat az áldozatokat, amiket a járvány során hoztak.

A Yolk áprilisban négy napra Tenerifére küldi mind az ötvenöt alkalmazottját, hogy kipihenhessék magukat a távmunka és a hibrid munkavégzés okozta stressz után. A nagylelkű felajánlás all-inclusive ellátást takar, ami a vállalat számára százezer fontba,

azaz nagyságrendileg 42 millió forintba kerül majd.

Nem a Yolk az egyetlen olyan vállalat, amelyik újragondolja vállalati politikáját. A Monzo digitális bank nemrégiben például bejelentette:

évente három hónap fizetett szabadságot engedélyez munkatársainak.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty Images)

világjárvány | covid | koronavírus | kiégés | utazás

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Elképesztő mennyiségű magyarországi utasra számít a Wizz Air

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom