Ez a zöld közösségi iroda most a legmenőbb a témában

Sokféle közösségi irodát láttunk már: loftban kialakítottat, utcáról üvegfalon keresztül belátósat, kávézó jelleget öltöttet, de Los Angeles legújabb co-working helye minden képzeletünket felülmúlja. Már ötvenezer négyzetméteres mérete is egyedülálló, hát még a hatezer-ötszáz telepített fa és különleges növényvilág, amivel valódi városi dzsungelt alakítottak ki. 

Természetes, hogy Hollywoodban rengeteg a szabadúszó, a befutni készülő művész, startupper. A belváros felhőkarcolói között nem igazán tombolnak a kreatív energiák, így nekik otthonról, illetve közösségi irodákban kell megoldaniuk a munkát. A meglévőkhöz csatlakozott most egy új, igazán speciális hely, amiről előbb jut eszünkbe, hogy egy dzsungel, minthogy irodakomplexum lenne.

Egyénileg és csapatban is lehet csatlakozni az ottani munkához, összesen hatvan sárga tetejű, üvegfalú állomás várja a laptoppal érkező kreatívokat. A kampuszt minden extrával ellátták, hogy a lehető legkellemesebb legyen a munkanap.

Külön meetingszobák, egy kétszáz fős auditórium, nagyobb csapatok befogadására alkalmas helyek is gazdagítják a szolgáltatásokat.

Heti szinten rendeznek kulturális és wellnesseseményeket, éttermet és bárt is találunk a területen, és nagy a közös terüleett, ami ráadásul csupa zöld. Pálmákkal, pozsgásokkal, őshonos növényekkel ültették be az egykori parkolót.

Egyetlen, már meglévő, hatvanas évekbeli, ám jócskán felújított épületet találunk a SecondHome Hollywoodban, Paul Williams munkáját dícséri. Az építésznek sokat köszönhet Los Angeles.

A cég egyébként Londonban négy helyen és Lisszabonban is üzemeltet SecondHome irodákat és mindegyikükben közös, hogy a természet és az ember közelítése is fontos célkitűzésük. Ekkora dzsungelt csak a hollywoodi egységben találunk, de az összes co-working irodájuk kiemelkedően zöld.

Ez is érdekelhet:

Ezekben a nagyvárosi lakásokban a kreativitás kapja a bajnoki címet

Okos elrendezéssel, egyedi ötletekkel és egy kis kreativitással harmonikus otthont álmodjunk meg magunknak, bármilyen nagyvárosi környezetben.

(Fotók: Secondhome.io)

co-working | közösségi iroda | vegetáció | los angeles | pálmafa

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom