Close
Zseniális megoldással vehetsz ki szobát egy csodás budapesti hotelben

Zseniális megoldással vehetsz ki szobát egy csodás budapesti hotelben

A szürke, ugyanolyan napok után most egészen különleges hotelélményben lehet részed a város szívében, méghozzá nagyon megengedhető áron.

A belváros egyik szuper négycsillagos hotele, a Hotel President előállt azzal a remek ötlettel, hogy a kieső turizmus miatt felszabadult szobákat csatasorba állítja, és megnyitja a dolgozó nép előtt, akik már szintén égnek a vágytól, hogy valami kis környezetváltozásban legyen részük.

Így született meg a hotel office koncepciója, azaz az otthoni munkavégzés helyét egy suite-ba teheted át. Méghozzá nagyon korrekt áron!

Mindösszesen napi tízezer forintért reggel héttől este hétig kivehetsz egy pompás junior suite-ot, ha pedig nagyon megtetszett a hibridiroda-élmény, akkor a heti negyvenezer forintos csomagra is benevezhetsz vagy a havi kilencvenezer forintosra is, amiben egy túlóraéjszaka is benne van a szállodában.

A pénzedért pedig van kávé, tea, igény szerint szobaszervíz, WIFI, szkennelés, nyomtatás, szauna, fitneszterem, tetőterasz koktélokkal, üzleti ebéd a szálloda éttermében vagy a szobánkban. Szóval igazi hotelélmény napközben, nagyon jó árban.

Úgyhogy ha megtetszett, itt tudsz benevezni a Hotel President hotel office élményére, nekünk nagyon tetszik – főleg, mert az elmúlt egy év azért nem volt annyira egyszerű, és az otthondolgozáshoz is már egyre ravaszabb trükköket kell bevetnünk a hatékonyságért.

Hold utca | szoba | hotel office | belváros | étterem

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Több mint 120 év után eltűnik Párizs egyik szimbóluma

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram