Close
18 éve verhetetlen – Ismét a zürichi repülőtér Európa legjobbja

18 éve verhetetlen – Ismét a zürichi repülőtér Európa legjobbja

A zürichi repülőteret zsinórban 18. éve választották meg Európa legjobbjának, így ismét elnyerte a World Travel Awardsot.

Svájc legnagyobb repülőtere 2004 óta veretlen, magas színvonalú szolgáltatásainak és az utasok elégedettségének köszönhetően. Az idei évben külön kiemelték a zürichi repülőtér egészségbiztonsági protokollját: a repülőtéren plexipaneleket helyeztek el a pultoknál, több mint kétszáz higiéniai állomást alakítottak ki, ahol hozzáférhetővé tették az arcmaszkokat és a kézfertőtlenítőket.

A repülőtér mindössze tizenegy percnyi vonatútra van a városközponttól, gyorsan és könnyen megközelíthető. Az infrastruktúra modern, több mint nyolcvan üzlet várja az utazókat, a wifi gyors, ráadásul akár két órán keresztül ingyenesen is használható.

Mindemellett a zürichi repülőtér 2021-től a klímavédelem területén is komoly lépéseket tett. Az 1991-es károsanyag-kibocsátásához képest mára közel ötven százalékkal csökkentette szén-dioxid-kibocsátását, ami megfelel annak a kötelezettségvállalásnak, amelyet Svájc tett 2030-ra.

Mint ismert, a World Travel Awards egy rangos díj, amely a turisztikai szegmens legjobbjait díjazza. Az idei évben Portugália sikert sikerre halmozott; Algarve lett Európa első számú tengerparti úti célja, az Azori-szigetek pedig Európa vezető turisztikai célpontja lett.

(Forrás: Euronews, fotók: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Csodás a látvány, úgyhogy özönlenek a turisták Közép-Amerika legaktívabb vulkánjához
Elhalasztják a világ leghíresebb karneváljait a járvány miatt
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom