3 +1 üzleti terület, ahol az új évet követő időszakban érdemes változtatnunk

Az új esztendő nemcsak a magánéletben, hanem az üzletben is számtalan izgalmas kihívás elé állíthat bennünket. Az év kezdete gyakran a különböző fogadalmak és újrakezdések időszaka. Mindez egy vállalkozás esetében sem kerülhet el minket, hiszen az év első napjai és hetei kiváló alkalmak lehetnek arra, hogy átértékeljük a teljes üzleti tevékenységünket.Az alábbi cikkben bemutatjuk azt a 3 +1 területet egy cég életében, ahol az Újévet követő időszakban a leginkább érdemes változtatnunk.

Tiszta lap vállalatirányítási rendszerrel

Ha szeretnénk tiszta lappal indulni, tanácsos átgondolni néhány dolgot. Vizsgáljuk meg a marketing stratégiánkat, nézzük át a termékkészletünket vagy vegyük szemügyre, hogyan motiválhatjuk még jobban a dolgozóinkat. Mindebben nagy segítséget jelenthet egy megfelelő vállalatirányítási rendszer, amely számtalan funkciójával automatizálhatja a különböző munkafolyamatokat.

1. Hogyan színesítsük a termékpalettát?

Új árucikkek bevezetése a régiek helyett vagy mellett fontos stratégiai lépés lehet egy vállalkozás számára. Ezt megelőzően mindenképp érdemes piackutatást végeznünk, valamint részletes ütemtervet és termékpozícionálást készítenünk. Az ERP rendszer hozzájárulhat többek közt az újonnan bevezetett áruk értékesítési csatornáinak hatékony kezeléséhez is.

2. Ha új év, akkor új beszállítók!

Előfordulhat, hogy elégedettek vagyunk a beszállítóinkkal, mégis szeretnék egy kis újítást, amit a megnövekedett fogyasztói igények is indokolttá tehetnek. A beszerzési modulok használata támogathatja a gyors és megbízható beszállítók kiválasztását. Érdemes begyűjteni az árajánlatokat, hogy ezt követően kiválaszthassuk a legkedvezőbb feltételeket kínáló futárszolgálat partnereket.

3. Miért fontos a marketing stratégia áttekintése?

Időről időre elengedhetetlen, hogy a teljes marketing startégiánkat átnézzük. Ilyenkor felülvizsgálhatjuk az eredeti célkitűzéseket, adatelemzést végezhetünk és optimalizálhatjuk a kampánytervezést- és végrehajtást. Mi sem lehet ideálisabb periódus ehhez, mint az év első néhány hete. Egy vállalatirányítási rendszer segíthet meghatározni, hogy ezen belül milyen területeken lehet szükség fejlesztésekre.

+1 A munkavállalók motiválása

A munkavállalók azok, akiknek köszönhetően a teljes vállalkozás működik. Éppen ezért fontos, hogy különböző juttatások, bónuszok, esetleg bérelemelés formájában ösztönözzük, motiváljuk a dolgozóinkat. Ebben segíthet számunkra egy pénzügyi modul, amely hozzájárulhat a bérrendszer és a könyvelés automatizálásához, így azok pontos kivitelezéséhez is.

Az új évet követő időszakban történő változtatások segíthetnek felismerni az új piaci lehetőségeket, így növelni a versenyképességünket.

(Szponzorál tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Csak magas minőségű eszközökkel és játékokkal érdemes a kisbabát körülvenni

Ablakszigetelés: a kulcs az energiamegtakarításhoz

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom