Close
Az Alpokba vágysz? Rendeld házhoz a legjobb hütte-ételeket!

Az Alpokba vágysz? Rendeld házhoz a legjobb hütte-ételeket!

Újabb összeállításunkban a lehető legváltozatosabb fogásokat kínáló éttermek kínálatát böngésztük át annak érdekében, hogy megmutassuk: a fővárosi vendéglátóhelyek szintet léptek, és különleges gasztronómiai utazásra hívnak.

Dolce Farina Niente by Fragola

A gluténmentes fogásokat kínáló budapesti olasz étterem, a Dolce Farina Niente is beállt azok sorába, amelyek házhoz szállítják a főváros legjobb ételeit.

Az ételérzékenyek kedvenc lasagnéje mellett széles a kínálat salátákból és pizzákból is, ez utóbbiakból húsos, vega és vegán változat is készül, így aztán tényleg mindenki megtalálhatja a diétájának vagy egészégtudatos életmódjának leginkább megfelelőt fogást.

Émile

Frideczky András executive chef vezetésével újragondolták a kínálatukat, és rendhagyó menüsort állítottak össze annak érdekében, hogy minél több Émile-pillanatot csempészhessenek otthonunkba.

Az új ételek mindegyike kóstolásra csábít, különösen izgalmasnak hangzik a gyömbéres sütőtök krémleves, a sült kecskesajtos, tejszínes parajjal készített gnocchi és az édesburgonya pürével kínált bőrén sült lazac is.

Az otthon ízéről sem kell lemondanunk: a babgulyás, a sült kacsacomb és a szilvalekváros piskótatekercs gondoskodik erről.

Vendéglő a KisBíróhoz

Hála a KisBírónak, nem fog fájni a szívünk az idei elmaradt síelésünkért, a hütték semmihez sem hasonlítható világát ugyanis nemcsak megidézik számunkra, de elviteles rendeléssel a kezünkbe is adják azt. Isteni gőzgombóccal, gintotóval, rozéfröccsel és halászlével készülnek november utolsó hétvégéjére is.

Azt pedig csak halkan súgjuk meg, hogy már elkészült karácsonyi túlélőkínálatuk is, amit érdemes átböngészni, hogy aztán alapjaiban újratervezhessük és rájuk bízhassuk az ünnepi menü elkészítését.

Pastrami

Ha nem lenne elég az osztrák konyhából, irány a Pastrami weboldala, ahol tökéletes borjú bécsire bukkanhatunk krumplisalátával.

Mindezek után érdemes megnézni a heti elvitelre készülő menüsoruk kínálatát is, hiszen a változatos gyümölcs- és zöldséglevesek mellett olyan klasszikus, házias fogások közül válogathatunk, mint a hortobágyi húsos palacsinta, a lecsós csirkemáj, a chili con carne és a rakott karfiol.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: az éttermek Facebook-oldalai)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom