Close
A moszkvai éjszakát az új Rolls-Royce Ghosttal hódítanánk meg

A moszkvai éjszakát az új Rolls-Royce Ghosttal hódítanánk meg

Oroszországban egyre népszerűbb a Rolls-Royce, ezért nem véletlen, hogy a patinás márka a moszkvai éjszakában mutatta meg a legújabb modelljét.

A Ghost a Rolls-Royce történetének legnagyobb számban eladott típusa, amely egy évtized után adta át a helyét az új generációnak. A márka kisebbik luxusautója pedig egyáltalán nem kicsi, a nyújtott változata 5,7 méter hosszú, és a Rolls-Royce már ehhez a modellhez is elérhetővé tette az elektromosan nyíló és csukódó ajtókat, valamint a csillagos égboltot mintázó tetőkárpitot.

Az elődjénél letisztultabb dizájn újdonsága a karosszériába simuló hűtőmaszk, amely ezúttal háttérvilágítást kapott, ezért éjszaka különleges látványt nyújt.

Bizonyára ezért is döntöttek úgy a Rolls-Royce-nál, hogy Moszkva fényeiben mutatják meg az új Ghostot, ahogy méltóságteljesen siklik az orosz utakon a 6,75 literes, 571 lóerős V12-es motorjával.

Moszkva télen

A Rolls-Royce kisfilmjében a Kreml és a moszkvai Nagyszínház is szerepet kapott, és az orosz főváros ennél jóval több látnivalót tartogat, amit a közvélekedéssel ellentétben a leghidegebb télen érdemes igazán meglátogatni. A Vörös téren idén is megnyitott a korcsolyapálya, utána a Wes Anderson-stílusú kávézóban érdemes felmelegedni.

 

luxusautó | moszkva | rolls-royce ghost | luxuslimuzin | rolls-royce

FOLYTASD EZZEL

Újra büszkén szárnyal a Bentley legendás orrdísze

Ezt a három lejátszási listát pörgesd a kocsiban!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram