Close
A moszkvai éjszakát az új Rolls-Royce Ghosttal hódítanánk meg

A moszkvai éjszakát az új Rolls-Royce Ghosttal hódítanánk meg

Oroszországban egyre népszerűbb a Rolls-Royce, ezért nem véletlen, hogy a patinás márka a moszkvai éjszakában mutatta meg a legújabb modelljét.

A Ghost a Rolls-Royce történetének legnagyobb számban eladott típusa, amely egy évtized után adta át a helyét az új generációnak. A márka kisebbik luxusautója pedig egyáltalán nem kicsi, a nyújtott változata 5,7 méter hosszú, és a Rolls-Royce már ehhez a modellhez is elérhetővé tette az elektromosan nyíló és csukódó ajtókat, valamint a csillagos égboltot mintázó tetőkárpitot.

Az elődjénél letisztultabb dizájn újdonsága a karosszériába simuló hűtőmaszk, amely ezúttal háttérvilágítást kapott, ezért éjszaka különleges látványt nyújt.

Bizonyára ezért is döntöttek úgy a Rolls-Royce-nál, hogy Moszkva fényeiben mutatják meg az új Ghostot, ahogy méltóságteljesen siklik az orosz utakon a 6,75 literes, 571 lóerős V12-es motorjával.

Moszkva télen

A Rolls-Royce kisfilmjében a Kreml és a moszkvai Nagyszínház is szerepet kapott, és az orosz főváros ennél jóval több látnivalót tartogat, amit a közvélekedéssel ellentétben a leghidegebb télen érdemes igazán meglátogatni. A Vörös téren idén is megnyitott a korcsolyapálya, utána a Wes Anderson-stílusú kávézóban érdemes felmelegedni.

 

FOLYTASD EZZEL
A szabadság örökifjú ikonja – a beach buggy-sztori
Az otthon kényelmét ígéri a Hyundai elektromos autója
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom