Close
A moszkvai éjszakát az új Rolls-Royce Ghosttal hódítanánk meg

A moszkvai éjszakát az új Rolls-Royce Ghosttal hódítanánk meg

Oroszországban egyre népszerűbb a Rolls-Royce, ezért nem véletlen, hogy a patinás márka a moszkvai éjszakában mutatta meg a legújabb modelljét.

A Ghost a Rolls-Royce történetének legnagyobb számban eladott típusa, amely egy évtized után adta át a helyét az új generációnak. A márka kisebbik luxusautója pedig egyáltalán nem kicsi, a nyújtott változata 5,7 méter hosszú, és a Rolls-Royce már ehhez a modellhez is elérhetővé tette az elektromosan nyíló és csukódó ajtókat, valamint a csillagos égboltot mintázó tetőkárpitot.

Az elődjénél letisztultabb dizájn újdonsága a karosszériába simuló hűtőmaszk, amely ezúttal háttérvilágítást kapott, ezért éjszaka különleges látványt nyújt.

Bizonyára ezért is döntöttek úgy a Rolls-Royce-nál, hogy Moszkva fényeiben mutatják meg az új Ghostot, ahogy méltóságteljesen siklik az orosz utakon a 6,75 literes, 571 lóerős V12-es motorjával.

Moszkva télen

A Rolls-Royce kisfilmjében a Kreml és a moszkvai Nagyszínház is szerepet kapott, és az orosz főváros ennél jóval több látnivalót tartogat, amit a közvélekedéssel ellentétben a leghidegebb télen érdemes igazán meglátogatni. A Vörös téren idén is megnyitott a korcsolyapálya, utána a Wes Anderson-stílusú kávézóban érdemes felmelegedni.

 

FOLYTASD EZZEL
A Mercedes hatméteres, napelemes autójához még hasonlót sem láttunk
Szürreális Porsche-álom elevenedik meg ezeken a képeken
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Négy különleges whisky a whiskykészítés bölcsőjéből, a hűvös Skóciából...
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom