Close
Éjszakánként 20 millió forintért szállhatunk meg a világ legdrágább Airbnb-jében

Éjszakánként 20 millió forintért szállhatunk meg a világ legdrágább Airbnb-jében

A tulajdonos nem más, mint a híres bűvész, David Copperfield.

Az S Money nevű ausztrál pénzváltó cég felkutatta a legborsosabb árú Airbnb-ket világszerte. A rangsor első helyét egy Bahamákhoz tartozó, David Copperfield bűvész tulajdonában álló magánsziget, a Copperfield Bay-ben található Musha Cay foglalja el, amelyért éjszakánként több mint  20 millió forintot kérnek. Ezért öt házat lehet kibérelni, amelyben összesen tizenhatan férnek el, a vendégek kényelméről pedig harminc fős személyzet gondoskodik, amelyhez komornyik, kertész és csónakos is tartozik. Azonban egyelőre nincs szabad időpont.

Észak-Amerika legdrágábbja a New York államban található Cobb Road Daydream, amelyen szintén másik tizenöt emberrel osztozhatunk éjszakánként 8 491 152 forintért. Mindezért egy kilenc háló- és fürdőszobás komplexum kényelmét élvezhetjük, ahol többek között esőzuhany, sósvizes medence, biliárdház, pezsgőfürdő, teniszpálya, médiaszoba, játékszoba, edzőterem, borkóstoló helyiség és bár is van.

Európa legdrágábbja a svájci Bagnes-ben található Alpine Estate, ahol a tizenegy hálószoba mellé séf, medence, pezsgőfürdő, szauna, mozi és médiaszoba, bárpult, borospince és reptéri transzfer is jár.

Ez pedig a tíz legdrágább szállás listája:

  1. Musha Cay, Bahamák, 20 617 950 forint
  2. Alpine Estate, Svájc, 17 933 217 forint
  3. Privat Island, Ibiza, 15 482 218 forint
  4. A Rejtett Palota, Bali, 14 521 217 forint
  5. Villa Cove Spring House, Barbados, 11 448 525
  6. Pure Turquoise, Antigua és Barbuda, 10 612 244
  7. Villa Pliniana, Como, 9 578 646
  8. Villa Odaya, Cannes, 9 458 562
  9. Villa MK, Törökország, 9 197 507
  10. Cobb Road Daydream, New York, 8 491 152

Attól, hogy valami drága, még nem biztos, hogy népszerű is. Tavaly például ezek az Airbnb-k kapták a legtöbb lájkot az Instagramon. Az is előfordulhat, hogy jobban megéri hotelt foglalni, mint apartmant. Ha bizonytalan vagy, ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak.

(Forrás: S Money, InsideHook, képek: Airbnb)

luxus | airbnb | luxusszállás | legdrágább

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

A Himalája titkos paradicsomai, melyeket csak vészterhes időkben lehet felfedezni

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram