Close
Hamarosan megvásárolhatóvá válnak az év legvágyottabb tornacipői

Hamarosan megvásárolhatóvá válnak az év legvágyottabb tornacipői

A fiatalon elhunyt divattervező, Virgil Abloh Louis Vuitton x Nike Air Force 1-esei a jövő héten kerülnek kereskedelmi forgalomba.

2022 legjobban várt sportcipőjének első kilenc változata július 19-én, kedden jelenik meg a divatház tájékoztatása szerint, ráadásul a cipőket a vártnál egyszerűbben lehet majd megvásárolni.

Idén ünnepli negyvenedik születésnapját az Air Force 1. Ennek a jeles alkalomnak a jegyében készítette el még tavalyi halála előtt Virgin Abloh a Nike-val közösen azt a negyvenhét pár egyedi cipőt, amit

a Louis Vuitton 2022-es tavaszi kollekciójába álmodott meg.

A kiskereskedelmi forgalomba ebből először kilenc pár fog most bekerülni, amelyek mindegyike ötvözi a cipő ikonikus sziluettjét a Louis Vuittontól elvárt luxusanyagokkal és a divatház logójával.

A kollekcióban először három kétszínű tornacipő (egy kék-fehér, egy zöld-fehér és egy piros-fehér) mellett monokróm darabok is megtalálhatók. Az alsó árkategóriás darabok 2750 dollárba (1,1 millió forint), a drágábbak pedig 3450 dollárba (1,4 millió forint) kerülnek majd.

Úgy tudni, az idei évben további cipők bemutatása is várható.

Kezdetben arról volt szó, hogy az exkluzív cipőket kizárólag a divatház VIP ügyfelei vásárolhatják meg, most azonban úgy néz ki, bárki számára elérhetővé válik. Az egyelőre nem világos, hogy érkezési sorrendben lehet majd megvásárolni a darabokat vagy valamilyen sorsoláson kell a nagyszámú érdeklődőnek részt vennie.

Ahogyan arról a Roadster korábban beszámolt, a Virgin Abloh és a Nike közös tornacipőjéből a Sotheby’s már elárverezett 200 párt, hogy aztán a teljes bevétellel a fiatalon elhunyt divattervező művészeti alapítványát támogathassák. Úgy tudni, az eladásokból 25,3 millió dollár folyt be a szervezet számára.

(Forrás: RobbReport)

louis vuitton | tornacipő | nike

FOLYTASD EZZEL

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram