Close
Ez történik, ha egy luxusautógyártó sportcipőket dob piacra

Ez történik, ha egy luxusautógyártó sportcipőket dob piacra

A Bentley és az Adidas együttműködéséből olyan sportcipők születtek, amelyek elképesztően stílusosak és hűen tükrözik az autógyártó esszenciáját.

Dominic Ciambrone cipőtervező Los Angeles belvárosában dolgozik. Ez a Shoe Surgeon főhadiszállása, ahol nemrégibe Bentley kupék, szedánok és SUV-k uralták a teret.

A cipők és az autók párosítása sokak szerint a mennyben születik, ezt vallja a Bentley és az Adidas is az együttműködésük során, amelynek keretében

olyan látványos tornacipők születtek, melyek dacolnak a hagyományos sportcipők konvencióival.

A két világmárka sportcipőkből álló közös kapszulakollekciójában visszaköszönnek a luxusautók steppelt bőr burkolatai, a kormánykerék varrásai, a mély árnyalatú kékek, amelyek

megtestesítik az ultraluxus kupék vezetőülését egy pár kiemelkedő minőségű lábbeliben.

A Shoe Surgeon couture cipői hordható művészetté válnak, amelyek

semmihez sem hasonlítható módon juttatnak el A-ból B-be – akárcsak egy egyedi Bentley.

(Forrás: RobbReport, fotók: Bentley)

adidas | sportcipő | Bentley

FOLYTASD EZZEL

Kijátszhatók az arcfelismerő szoftverek ezekkel a ruhákkal

Már nem a Gucci a világ legmenőbb divatmárkája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram