Close
Ezzel a labdával játsszák majd a foci vb-döntőt Katarban

Ezzel a labdával játsszák majd a foci vb-döntőt Katarban

Az Adidas bemutatta a labdát, ami mindent eldönt majd.

A sportszergyártó az Instagram oldalán hozta nyilvánosságra a katari világbajnokság elődöntőinek és döntőjének hivatalos meccslabdáját. Az “Al Hilm” elnevezésű, vagyis “Az álom” névre keresztelt labda a sporteseményen eddig használt, “Al Rihla”, azaz “Az utazás” nevű labdát váltja.

A technológia és a labda általános kialakítása gyakorlatilag változatlan.

Az eszközbe különböző érzékelőket telepítettek, így az úgynevezett „Connected Ball” technológiának köszönhetően továbbra is segíti majd a játékvezetőket a gyorsabb és pontosabb döntések meghozatalában.

A környezetbarát, vízbázisú anyagok felhasználásával készült “Al Hilm” labda texturált arany alapon, vörös díszítést és finom, háromszög mintákat kapott, mintázatát a Dohát körülvevő sivatagok, a világbajnoki-trófea színe és Katar zászlaja ihlette.

(Forrás: Hypebeast, fotók: Adidas)

focilabda | katar | világbajnokság | adidas | labda

FOLYTASD EZZEL

Így néz ki Jennifer Lopez 15 milliárd forintos villája

Elképesztő környezetben fekszik Kevin Costner pazar és egyébként kiadó birtoka

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram