Tökéletes magyarsággal koccinthatunk Adrien Brodyval

Adrien Brody a Johnnie Walker legújabb reklámjában tűnik fel, és egy olyan kifejezéssel emeli a poharát, ami nekünk nagyon ismerős, de másoknak részeinek rendszerint beletörik a nyelve.

"Egészségedre!" – így köszönti Adrien Brody a magyar nézőket a Johnnie Walker legújabb reklámfilmjében.

Adrien Brody 2002-ben vált világszerte ismertté, amikor megkapta az Oscar-díjat A zongorista című film főszerepében nyújtott alakításáért. Magyar családi gyökereiről azonban már kevesebben tudnak: Brody édesanyja, Plachy Sylvia fotóművész 1956-ban emigrált az Egyesült Államokba. "A legnagyobb hatással édesanyám és édesapám volt rám, akik fáradhatatlanul dolgoztak, és arra bátorítottak, hogy mindig legyek hű önmagamhoz, és álmodjak nagyot" – emlékezett meg szüleiről Adrien Brody. A filmszínész eddigi munkássága során több alkalommal együttműködött már magyar alkotókkal: ő játszotta például a főszerepet Antal Nimród rendező 2010-ben bemutatott Ragadozók című filmjében, 2013-ban pedig több héten át Budapesten tartózkodott a – szintén magyar származású – Harry Houdini életét bemutató sorozat forgatása idején.

A Johnnie Walker új reklámfilmjének főszereplőjeként a hollywoodi sztár arra inspirálja a nézőket, találják meg belső motivációjukat, álmodjanak nagyot, és osszák meg álmaikat a világgal. Brody úgy véli, hogy erre most mindennél nagyobb szükség van: "Az idő még értékesebbé vált. Élvezem, hogy kreatívan vehetek részt valamiben. Amikor dolgozhatok, még nagyobb hálát érzek azért, hogy továbbra is azt csinálhatom, amit szeretek. A kampány szellemisége közel áll az enyémhez: folyton új kihívásokat állítani magam elé, és feszegetni a határaimat."

Adrien Brody életfilozófiája nagyon közel áll a Johnnie Walker által képviselt értékekhez, ezért is kapta ő a márka legújabb reklámfilmjének főszerepét. "A társasági életben a Johnnie Walker mindig is központi szerepet töltött be. Évszázadok óta összehozzuk az embereket. Napjainkban ez aktuálisabb, mint valaha. Adrien Brody közreműködésével most azon dolgozunk, hogy közös kulturális értékeinkre építve segítsünk a barátságok, a társas kapcsolatok újraépítésében" – véli Fejes Dóra és Fardin Ahmadyar, a Diageo Kelet-Európa Whisky márkavezetői.

A Johnnie Walker a mögöttünk álló, kihívásokkal teli közel két év után arra kívánja inspirálni az embereket, hogy ne adják fel, és menjenek előre, küzdjenek tovább. Annak érdekében, hogy ezt a motiváló üzenetet minél hatékonyabban juttathassák el a nézőkhöz, úgy döntöttek, hogy a film főszereplője anyanyelvén köszöntse a magyarokat. "Nagyon élveztem, hogy magyarul koccinthatok a közönségemmel!" – nyilatkozta Adrien Brody.

A színész azonban nemcsak a film főszerepét vállalta el, hanem a zeneszerzésben is közreműködött: "Annyira megihletett ez a kampány, hogy felajánlottam, remixelem a zenét a videóhoz. A beatek készítése régi szenvedélyem. Akkor is tovább megyünk, ha az egész világ megáll."

A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy a reklám több nyelven is elkészült, Brody például a román whiskeykedvelőket románul köszöntötte.

Ezzel a négy itallal merülj el a skót whiskyk világában!

A Roadster Podcast legújabb részében egy igazi szakértővel, Metzger Lászlóval négy fantasztikus finomságot kóstolunk végig.

whiskey | reklám | egészségedre | adrien brody

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom