Close
Itt az orosz légitársaság válasza az európai légi szankciókra

Itt az orosz légitársaság válasza az európai légi szankciókra

Az Európai Unió lezárta teljes légterét az orosz repülőgépek előtt, az Aeroflot pedig bejelentette: törlik, illetve felfüggesztik járataikat.

Az Aeroflot orosz légitársaság hétfő délelőtt bejelentette, hogy felfüggesztik az Európába irányuló összes járatukat. A döntést azt követően hozták meg, hogy az Európai Unió lezárta a teljes légterét az orosz repülőgépek előtt.

Az Aeroflot hivatalos weboldalán közzétettek egy listát is, amelyben részletezik, hogy mely országok esetében, meddig törlik vagy függesztik fel a járatokat.

Vannak olyan városok, ahol a járattörlések május végéig érvényben maradnak.

Március 4-ig Kisinyovba nem mennek az orosz gépek, március 26-ig felfüggesztik, illetve törlik a ljubljanai, bukaresti, rigai és a prágai járatokat. Május 23-ig Londonba és Dublinba, 24-ig Szófiába, 25-ig pedig Varsóba nem indít járatokat az Aeroflot.

A MÁV eközben hatalmas gesztust tett az Ukrajnából érkezők felé! Ha te is segíteni szeretnél, így tudsz.

(Forrás: Aeroflot, fotó: Unsplash)

repülőgép | vlagyimir putyin | háború | légtérzár | ukrán konfliktus

FOLYTASD EZZEL

Ezek a leginstagramosabb helyek a Közel-Keleten

Nagyon berágtak a gazdák a repceföldeken fotózkodó influenszerekre Ausztráliában

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram