Close
Példátlan lépésre szánta el magát az Unió Oroszország kapcsán

Példátlan lépésre szánta el magát az Unió Oroszország kapcsán

Egy darabig nem fogunk Aeroflot gépet látni Európa egén.

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke ma este bejelentette, hogy az Európai Unió kitiltotta területéről az orosz felségjelű, orosz tulajdonban vagy üzemeltetésben lévő repülőgépeket – a rendelkezés a magángépekre is vonatkozik.

A ma esti és a holnapi Aeroflot Airlines Moszkva-Budapest járatot már törölték

– így egy darabig orosz légitársaság gépe nem fog Ferihegyen megfordulni, és az is kérdés, hogy hogyan fognak hazajutni azok, akik esetleg Oroszországban ragadtak.

Először Nagy-Britannia tiltotta ki az orosz gépeket, majd sorra csatlakozott egyre több európai ország a szankcióhoz, mire megszületett a közös döntés. Eközben Oroszország válaszul szintén tilalmakat vezetett be.

(Forrás: facebook.com/budflyer, képek: Unsplash, Pixabay)

légtér | Ororszország | európai unió | aeroflot | magyarország

FOLYTASD EZZEL

Nem gondolnánk, de bizony a home office lehetősége új távlatokat nyit az utazások terén

Szinte sokkolta a turistát, amikor meglátta, mennyibe kerül egy üveg víz a hotel minibárjában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram