Ékszerkollekciót mutatott be a visszafogott luxusáról ismert hazai divatbrand

Már elérhető az AERON 2023-as első ékszerkollekciója.

Több szezonon átívelő következetességgel, változatos módon használta már Áron Eszter a márka kezdőbetűjéből formált “A” motívumot. Ennek köszönhetően az absztrakt “A” betűt formáló gombok, szegecsek és övcsatok, mára a márka meghatározó szimbólumaivá váltak és olyan hírességek viselték, mint a Szex és New York színésznője, Kristin Davis.

A brand életének következő fejezeteként ez az “A” motívum egy kapszula ékszerkollekció formájában születik újjá, közvetlenül válaszolva az AERON közönségének növekvő keresletére és igényére: az “A” motívumot nemcsak a ruháikon, de ékszerként is viselni szeretnék.

Az időtálló tizennégy karátos arannyal, valamint ezüsttel bevont fülbevalók és nyakláncok bronz és acél alapon készülnek, ötvözve a márka fenntarthatóságba vetett hitét a szimbólummal, ami mára egybeforrt azzal a visszafogott luxussal, amit az AERON jelent.

Mivel Eszter nemcsak vezetőként, hanem anyaként is jelen van a márka mindennapjaiban, a kapszulakollekcióban helyet kapó három ékszertípust viccesen a három gyerekéről nevezte el: a négyéves kislányáról, Roniról, valamint a két tacskó kutyájáról, az ötéves Dragomirról, és a rangidős, tizenkét éves Mokkáról.

Az Aeron-t 2012-ben alapította Áron Eszter divattervező. Nagyapja mesterszabó volt, édesanyja textilkereskedő, aki bevezette az előkelő anyagok és a nemzetközi divatkereskedelem világába. A márka tavaly júliusban egy új fejezetet nyitott a történetében: bemutatta a megújult arculatát, valamint az innovatív, wholegarment technológiával készült Zero kapszula kollekcióját, amely elérhetőbb áron, XXS-től XXL-es méretig tartalmaz kötött alapdarabokat.

Augusztusban az Aeron újabb lépést tett azért hogy felkerüljön a nemzetközi divat térképre: a márka a koppenhágai divathét keretein belül mutatta be a 2023-as tavasz-nyári kollekcióját, amely áttörő nemzetközi elismerést kapott, míg a márkát az amerikai sajtó az európai The Row-ként aposztrofálta.

új | brand | ékszer | aron eszter | kollekció

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom