Close
A modern nő életvitelére szabta új kollekcióját Áron Eszter

A modern nő életvitelére szabta új kollekcióját Áron Eszter

Az AERON Pre-Fall 2023-as kollekciója már elérhető a márka Szervita téri üzletében. A márkára mindig is jellemző izgalmas letisztultság mellett ebben az új kollekcióban kifejezetten nagy hangsúlyt kapott az alapító, Áron Eszter azon vágya, hogy egy olyan hordható ruhatárat alkothasson meg az AERON követőinek, amely hűen tükrözi a mai modern nő életvitelét.

A tervezési folyamat kezdetén Áron Eszter úgy fogalmazott: amikor elhatározta, hogy követi azt a hangot, ami a divattervezés felé hív, már akkor tudta, hogy letisztult darabokat szeretne készíteni. Úgy véli, az egyszerűség is önkifejezés.

Szerinte ma muszáj, hogy egy ruhadarab ne öncélú legyen, hanem igenis legyen realitása a mában.

Az AERONra mindig is jellemző izgalmas letisztultság mellett ebben az új kollekcióban kifejezetten nagy hangsúlyt kapott az alapító, Áron Eszter vágya, hogy egy olyan hordható ruhatárat alkothasson meg, amely hűen tükrözik a mai modern nők életvitelét. Egy olyan sokoldalú kollekció született meg, amely jól kombinálható darabokból áll,

egyszerre érhetőek el benne a nyaralásra tervezett ruhákon át az első kabátok.

Míg az előbbiek tapintásra hűvös, krém és vérnarancs poplin anyagból készültek, hímzett karika-motívumokkal díszítve, addig az utóbbiak kétrétegű, selyem-gyapjú összetételű szövetekből. Ez utóbbiak azért nem kaptak bélést, hogy

láthatóvá váljanak a márkára jellemző klasszikus szabászati megoldások.

Az AERON régóta törekszik a fenntartható megoldások széleskörű alkalmazására. Az anyagfelesleg nélkül, fenntartható fonalból készülő és ZERO névre keresztelt kötött alapdarabok a Pre-fall 2023-as kollekcióban most egy új, exkluzív mimóza sárga színárnyalatban érhetőek el, míg a klasszikus szabászati megoldásokon nyugvó, bordó női öltönyök egy fenntartható minősítésű, Ecovero viszkóz alapú szövetből készültek.

Dacolva a sztereotípiával, hogy a kötött darabok csak unalmasak lehetnek, új mélységben, új dimenziókban jelennek meg a kötött ruhák és felsők a kollekcióban. Egyszerre hordhatóak napközben és egy naplementét követő rendezvényen, miközben megtalálhatók benne a mindennapok luxusát jelentő alapdarabok és különleges, experimentális formák, amelyek felhívják a stílusra igényes emberek figyelmét.

Mivel Eszter számára kulcsfontosságú momentum a kontrasztok közötti egyensúly megtalálása, olyan darabok is megszülettek, amelyek izgalmasan ötvözik egy lazán kötött pólóruha és egy szatén koktélruha előnyeit azt üzenve: a mai modern nő komplex és sokféle lehet.

(Fotók: AERON)

kollekció | aron eszter | aeron | ruhakollekció | őszi kollekció

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram