Close
A kényelem és az elegancia találkozik az Air France új üzleti osztályán

A kényelem és az elegancia találkozik az Air France új üzleti osztályán

A markáns utastérben minden az utazók kényelmét szolgálja.

Az Air France új Boeing 777 üzleti osztályán minden megtalálható, ami a tökéletes utazási élményhez szükséges.

Tolóajtók, WiFi, nagyképernyős HD monitor, saját fejhallgató és még jóval több extra érhető el 2022. szeptemberétől a Párizs és New York közötti járatokon.

2023 év végére hasonlóképpen alakítják át mind a tizenkét Air France Boeing 777-est.

Az utastér összképe meglehetősen markáns. Az Air France a fehér lakosztályokat sötétkék, puha, természetes anyagokból készült ülésekkel és folyosóburkolattal párosította.

A tágas ülések nagyobb privát szférát biztosítanak, a teljes nyugalmat pedig a 17,3 colos 4K képernyők biztosítják a hozzájuk tartozó headsettel. Ha pedig a hosszú utat alvással töltenék az utasok,

az üléseket könnyedén két méteres, teljesen sík ággyá tudják alakítani,

hogy aztán kényelmes, mikroszálas párnákkal és takarókkal öleljék körbe magukat.

Az Air France fokozatosan bevezeti azt a lehetőséget is, hogy a business osztály utasai már indulás előtt, előre kiválaszthassák ételeiket. A légitársaság elkötelezett amellett, hogy a fogások helyi alapanyagokból, francia eredetű, fenntartható gazdaságokból származzanak.

(Forrás: Executivetraveller, fotók: Air France)

air france | utastér | repülés | utazás | repülőgép

FOLYTASD EZZEL

Karácsony Olaszországban – Tíz kihagyhatatlan programjavaslattal

Kiderült, mennyit spórol Budapest a karácsonyi fények hiányán

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram