Close
Máris boldogan indul új esztendő az Air France-KLM jóvoltából

Máris boldogan indul új esztendő az Air France-KLM jóvoltából

Kedvezményekkel köszönti az új évet az Air France-KLM: többek között Havannába, Tokióba, Bangkokba, Mauritiusra és New Yorkba is csökkentett áron érhetők el repjegyek a következő hetekben.

Az ajánlat keretein belül Magyarországról közel húsz desztinációra, Közép-Kelet Európából pedig több mint száz célállomásra kínál a légitársaság kedvezményes repülőjegyeket.

A promóciós időszak alatt vásárolt jegyeket 2019. június 30-tól lehet felhasználni.

A Magyarországról induló járatoknál a kedvezményes desztinációk listáján olyan városok is szerepelnek, mint New York (118 900 forinttól), Mauritius (181 700 forinttól), Sanghaj (149 200 forinttól), Fokváros (160 200 forinttól), Peking (136 400 forinttól) és Aruba (239 800 forinttól).

Az egyik legegzotikusabb úti cél a kínálatban Mauritius. A varázslatos nyaralóhely egy kicsi szigetállam az Indiai-óceánon, Madagaszkártól kilencszáz kilométerre keletre. A bámulatos tenger és a gyönyörűen kiépített strandok mellett autentikus, könnyen bejárható városrészek jellemzik.

Az akcióban a légitársaság kínálata számos nagyvárost is tartalmaz: kedvező áron utazhatunk például Sanghajba vagy az általunk bármikor preferált New Yorkba.

További részletekről errefelé érdemes tájékozódni.

KLM | kedvezményes | repülőjegy | air france | repülés

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram