Close
Nagyon meglepő dolog történt az Air France egyik járatán

Nagyon meglepő dolog történt az Air France egyik járatán

Néhány napja különleges meglepetésben volt része az AF117-es, Sanghajból a párizsi Charles de Gaulle reptérre tartó járat utasainak: az Air France és Párizsi Opera egy lélegzetelállító balettperformansszal lepte meg őket.

A jeles alkalomra Yvon Demol, a Párizsi Opera táncosa egy, az utasszállító keskeny közlekedőire szabott koreográfiát álmodott meg, amit tíz táncos adott elő, így jöhetett létre az egyedülálló produkció Antonio Vivaldi Négy évszak-ának és Csajkovszkij Hattyúk tavá-nak műremekeire.

Idén június 21-től az Air France a hivatalos utazási partnere a Párizsi Operabalett ázsiai turnéjának. A vállalat az Opera 162 tagját – köztük táncosokat, trénereket és a technikai személyzetet – utaztatta Párizs, Szingapúr és Sanghaj között.

A táncosok meglepetés-előadásának apropója a turné utolsó utazása volt, amikor az Operabalett hazafelé tartott Ázsiából.

Az Air France és a Párizsi Opera rengeteg közös értéken osztozik, hiszen mindkét szervezet hozzájárul ahhoz, hogy a francia kultúrát és életmódot világszerte minél több ember ismerhesse meg.

Évközben a légitársaság minden hosszútávú járatán elérhető a több mint 1400 órányi on-demand videótár, aminek Művészetek és kultúra szekciójában megtekinthetők a Párizsi Opera új online felületének filmjei, melyek az Opera legemlékezetesebb pillanatait mutatják be, sőt a kulisszák mögé is betekintést nyújtanak.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Air France)

FOLYTASD EZZEL
Ezt a légitársaságot kerüljük, ha csak tudjuk
Nagyot újít a spirituális utazók egyik kedvenc úti célja
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom