Close
Nagyon meglepő dolog történt az Air France egyik járatán

Nagyon meglepő dolog történt az Air France egyik járatán

Néhány napja különleges meglepetésben volt része az AF117-es, Sanghajból a párizsi Charles de Gaulle reptérre tartó járat utasainak: az Air France és Párizsi Opera egy lélegzetelállító balettperformansszal lepte meg őket.

A jeles alkalomra Yvon Demol, a Párizsi Opera táncosa egy, az utasszállító keskeny közlekedőire szabott koreográfiát álmodott meg, amit tíz táncos adott elő, így jöhetett létre az egyedülálló produkció Antonio Vivaldi Négy évszak-ának és Csajkovszkij Hattyúk tavá-nak műremekeire.

Idén június 21-től az Air France a hivatalos utazási partnere a Párizsi Operabalett ázsiai turnéjának. A vállalat az Opera 162 tagját – köztük táncosokat, trénereket és a technikai személyzetet – utaztatta Párizs, Szingapúr és Sanghaj között.

A táncosok meglepetés-előadásának apropója a turné utolsó utazása volt, amikor az Operabalett hazafelé tartott Ázsiából.

Az Air France és a Párizsi Opera rengeteg közös értéken osztozik, hiszen mindkét szervezet hozzájárul ahhoz, hogy a francia kultúrát és életmódot világszerte minél több ember ismerhesse meg.

Évközben a légitársaság minden hosszútávú járatán elérhető a több mint 1400 órányi on-demand videótár, aminek Művészetek és kultúra szekciójában megtekinthetők a Párizsi Opera új online felületének filmjei, melyek az Opera legemlékezetesebb pillanatait mutatják be, sőt a kulisszák mögé is betekintést nyújtanak.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Air France)

Yvon Demol | meglepetés | utasszállító | balett | párizsi opera

FOLYTASD EZZEL

Ha Bécsbe utazol a télen, számíts erre!

Újabb részletek derültek ki a világ legnagyobb aktív vulkánjának kitöréséről, reagált a turisztikai hatóság is

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram