Nagy bejelentést tett az Airbnb

A cég az új igényekhez alkalmazkodva tizenkét éve nem látott mértékben szabta át az oldalát és a szolgáltatásait.

Az Airbnb nemrég harangozta be, hogy fontos reformokkal készül a nyárra, most pedig három nagyobb változást jelentett be: a szállásokat különböző témák alapján csoportosították, a hosszabb tartózkodásokat meg lehet osztani két szálláshely között, emellett új biztonsági garanciákkal védik a vendégeket.

Az egyik Frank Lloyd Wright-ház

Egyedi szálláskategóriák

Az oldalon különböző szempontok alapján

ötven kategóriába sorolták a kiadó ingatlanokat a stílusuk, elhelyezkedésük vagy a környéken elérhető programok alapján.

Találunk például a szép kilátásra, a profi konyhára, a golfozási vagy zongorázási lehetőségre épülő tematikát, de válogathatunk a dizájnszállások között is, ahol például olyan világhírű építészek munkáit is megtaláljuk, mint Frank Lloyd Wright és Le Corbusier.

Le Corbusier alkotása

Kombinált foglalás

Az utóbbi időben sokan foglalnak nemcsak egy-két napra, hanem hosszabb távra is házakat és lakásokat. A kombinált foglalás lehetőségét azoknak ajánlják,

akik ezt az időt nem feltétlenül egy szálláson vagy ugyanabban a városban szeretnék eltölteni.

Ezzel a funkcióval az oldal két, egymáshoz közel eső helyszínt és szálláshelyet ajánl fel, amelyek között a vakációzók eloszthatják az idejüket.

Új biztonsági garanciák

Az AirCover garanciarendszer keretében az Airbnb hasonló vagy jobb otthont keres vagy visszatérítést küld a vendégeknek akkor, ha a házigazdának az érkezésük előtti harminc napban le kell mondania a foglalást, ha a látogatók nem tudják elfoglalni a szálláshelyet és a házigazda nem tudja megoldani a problémát, illetve ha a szálláson töltött idő alatt a vendég úgy találja, hogy a hely nem felel meg a hirdetésben foglaltaknak.

Emellett nonstop biztonsági ügyfélszolgálatot vezetnek be, melyen a látogatók bármikor elérhetik a cég speciálisan képzett, biztonsággal foglalkozó ügyfélszolgálati munkatársait, ha úgy érzik, hogy nincsenek biztonságban.

Korábban bemutattuk a világ legkedveltebb Airbnb-jeit, de ebbe a hat luxusapartmanba is gondolkodás nélkül beköltöznénk.

(Forrás: Airbnb, képek: Airbnb, Unsplash)

szállásfoglalás | dizájnszállás | airbnb | változások | biztonság

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom