Close
Nagy bejelentést tett az Airbnb

Nagy bejelentést tett az Airbnb

A cég az új igényekhez alkalmazkodva tizenkét éve nem látott mértékben szabta át az oldalát és a szolgáltatásait.

Az Airbnb nemrég harangozta be, hogy fontos reformokkal készül a nyárra, most pedig három nagyobb változást jelentett be: a szállásokat különböző témák alapján csoportosították, a hosszabb tartózkodásokat meg lehet osztani két szálláshely között, emellett új biztonsági garanciákkal védik a vendégeket.

Az egyik Frank Lloyd Wright-ház
Egyedi szálláskategóriák

Az oldalon különböző szempontok alapján

ötven kategóriába sorolták a kiadó ingatlanokat a stílusuk, elhelyezkedésük vagy a környéken elérhető programok alapján.

Találunk például a szép kilátásra, a profi konyhára, a golfozási vagy zongorázási lehetőségre épülő tematikát, de válogathatunk a dizájnszállások között is, ahol például olyan világhírű építészek munkáit is megtaláljuk, mint Frank Lloyd Wright és Le Corbusier.

Le Corbusier alkotása
Kombinált foglalás

Az utóbbi időben sokan foglalnak nemcsak egy-két napra, hanem hosszabb távra is házakat és lakásokat. A kombinált foglalás lehetőségét azoknak ajánlják,

akik ezt az időt nem feltétlenül egy szálláson vagy ugyanabban a városban szeretnék eltölteni.

Ezzel a funkcióval az oldal két, egymáshoz közel eső helyszínt és szálláshelyet ajánl fel, amelyek között a vakációzók eloszthatják az idejüket.

Új biztonsági garanciák

Az AirCover garanciarendszer keretében az Airbnb hasonló vagy jobb otthont keres vagy visszatérítést küld a vendégeknek akkor, ha a házigazdának az érkezésük előtti harminc napban le kell mondania a foglalást, ha a látogatók nem tudják elfoglalni a szálláshelyet és a házigazda nem tudja megoldani a problémát, illetve ha a szálláson töltött idő alatt a vendég úgy találja, hogy a hely nem felel meg a hirdetésben foglaltaknak.

Emellett nonstop biztonsági ügyfélszolgálatot vezetnek be, melyen a látogatók bármikor elérhetik a cég speciálisan képzett, biztonsággal foglalkozó ügyfélszolgálati munkatársait, ha úgy érzik, hogy nincsenek biztonságban.

Korábban bemutattuk a világ legkedveltebb Airbnb-jeit, de ebbe a hat luxusapartmanba is gondolkodás nélkül beköltöznénk.

(Forrás: Airbnb, képek: Airbnb, Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Ennek az országnak a sofőrei vallják magukat a legveszélyesebbnek
Június 1-től újabb népszerű úti cél törli el teljesen a beutazási korlátozásokat
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom