Close
Nagy bejelentést tett az Airbnb

Nagy bejelentést tett az Airbnb

A cég az új igényekhez alkalmazkodva tizenkét éve nem látott mértékben szabta át az oldalát és a szolgáltatásait.

Az Airbnb nemrég harangozta be, hogy fontos reformokkal készül a nyárra, most pedig három nagyobb változást jelentett be: a szállásokat különböző témák alapján csoportosították, a hosszabb tartózkodásokat meg lehet osztani két szálláshely között, emellett új biztonsági garanciákkal védik a vendégeket.

Az egyik Frank Lloyd Wright-ház

Egyedi szálláskategóriák

Az oldalon különböző szempontok alapján

ötven kategóriába sorolták a kiadó ingatlanokat a stílusuk, elhelyezkedésük vagy a környéken elérhető programok alapján.

Találunk például a szép kilátásra, a profi konyhára, a golfozási vagy zongorázási lehetőségre épülő tematikát, de válogathatunk a dizájnszállások között is, ahol például olyan világhírű építészek munkáit is megtaláljuk, mint Frank Lloyd Wright és Le Corbusier.

Le Corbusier alkotása

Kombinált foglalás

Az utóbbi időben sokan foglalnak nemcsak egy-két napra, hanem hosszabb távra is házakat és lakásokat. A kombinált foglalás lehetőségét azoknak ajánlják,

akik ezt az időt nem feltétlenül egy szálláson vagy ugyanabban a városban szeretnék eltölteni.

Ezzel a funkcióval az oldal két, egymáshoz közel eső helyszínt és szálláshelyet ajánl fel, amelyek között a vakációzók eloszthatják az idejüket.

Új biztonsági garanciák

Az AirCover garanciarendszer keretében az Airbnb hasonló vagy jobb otthont keres vagy visszatérítést küld a vendégeknek akkor, ha a házigazdának az érkezésük előtti harminc napban le kell mondania a foglalást, ha a látogatók nem tudják elfoglalni a szálláshelyet és a házigazda nem tudja megoldani a problémát, illetve ha a szálláson töltött idő alatt a vendég úgy találja, hogy a hely nem felel meg a hirdetésben foglaltaknak.

Emellett nonstop biztonsági ügyfélszolgálatot vezetnek be, melyen a látogatók bármikor elérhetik a cég speciálisan képzett, biztonsággal foglalkozó ügyfélszolgálati munkatársait, ha úgy érzik, hogy nincsenek biztonságban.

Korábban bemutattuk a világ legkedveltebb Airbnb-jeit, de ebbe a hat luxusapartmanba is gondolkodás nélkül beköltöznénk.

(Forrás: Airbnb, képek: Airbnb, Unsplash)

változások | kategóriák | airbnb | dizájnszállás | szállásfoglalás

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram