Close
Beköltöznél az Airbnb vezérigazgatójának otthonába? Most megteheted!

Beköltöznél az Airbnb vezérigazgatójának otthonába? Most megteheted!

Felkerült az Airbnb-re a cég alapítójának, egyben vezérigazgatójának saját, San Franciscó-i otthona.

Az év elején Brian Chesky, az Airbnb milliárdos társalapítója és vezérigazgatója elhatározta, hogy a platformja által felsorakoztatott ​​ingatlanokat folyamatosan rotálva fog élni.

Bár 2022 számára az utazásról szólt, úgy tűnik, most visszatér San Francisco-i otthonába. De nem egyedül.

Kialakította ugyanis a Chesky vendéglakosztályt a saját házában, oda keres most lakótársat.

„Maradj velem – az Airbnb társalapítója és első házigazdája” – írja Chesky a vendéglakosztályának hivatalos Airbnb-oldalán, utalva arra az időre, amikor Chesky ledobott néhány matracot, és befogadtott három vendéget. A ház, amiben golden retrieverével, Sophie-val él, egy csodás vendéglakosztállyal bővült, amely egyúttal múzeumként is funkcionál, hiszen

az Airbnb történetének részleteit is bemutatja.

A vendéglakosztályhoz hatalmas fürdőszoba, tágas konyha és hatalmas ablakokkal rendelkező nappali található, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a Noe-völgyre.

Az ingatlan ugyanakkor már most rendkívül népszerű, a legkorábbi foglalások 2024-re adhatók le.

(Forrás: BossHunting, fotók: Airbnb)

különleges | vezérigazgató | alapító | ajánlat | airbnb

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram