Close
Olyan dolgokat próbálhatunk ki az Airbnb jóvoltából, amik eddig eszünkbe se jutottak

Olyan dolgokat próbálhatunk ki az Airbnb jóvoltából, amik eddig eszünkbe se jutottak

2016-os indulása óta az élményszerzés egyik fő isnpirációforrása az Airbnb Experiences. A koronavírus-járvány azonban behúzta a kéziféket, ám az Airbnb nem kapcsolt vissza, hanem váltott – online üzemmódra.

Beindította az Online Experiences-t, ami a virtuális utazások mellett olykor egészen különleges helyzetekbe is kever, plusz némi jövedelemforrást biztosít a bajba jutott szolgáltatóipar egyes szereplőinek.

A házigazdákkal összefogva ugyanis átültette az élményeket az internetre, hogy legalább képernyőn keresztül kaphassunk új ingereket, és tovább működhessenek bizonyos szolgáltatások.

Ennek eredményeként számos olyan dolgot próbálhatunk ki virtuálisan, amelyekre eddig nem feltétlenül volt lehetőség. Mert hát valljuk be, ritkán jutott eszünkbe, hogy egyórás meditációra csatlakozzunk japán buddhista szerzetesekhez, meglátogassuk a csernobili katasztrófa helyszínén élő kutyákat, közösen főzzünk egy marokkói családdal, bűvésztrükköket tanuljunk, vagy mondjuk tíz dollárért minden részletre kiterjedő tudást kapjunk egy New York közelében élő kecskefarm kedvenceiről.

Ez még nem minden: itt kávés mesterkurzust végezhetünk egy mexikói sztárbaristával, ide kattintva bartender-ismereteket lehet szerezni, errefelé pedig Yorkshire-ben, Londonban, Leedsben, Rióban és Konában tehetünk biciklitúrát egy olimpikonnal.

Az Airbnb Experiences tehát nem csupán kiszakít egy időre a szürke hétköznapokból, hanem esélyt is ad néhány vállalkozásnak a túlélésre.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

túra | Virtuális | élmények | újdonság | online

FOLYTASD EZZEL

Egzotikus ízek, romantikus séták és egy mesebeli kastély – Ajándékötletek Valentin-napra

Ezért vacsoráznak mindig ennyire későn Spanyolországban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram