Close
Meredeken néz le az óceánra ez a szuperstílusos Airbnb-kabin

Meredeken néz le az óceánra ez a szuperstílusos Airbnb-kabin

Chilében igazán nincs hiány az olyan villákból és házakból, melyekbe hosszasabb unszolás nélkül beköltöznénk ebben az esetben ezt meg is tehetjük.

A navidadi óceánpartra két, minimalista kockakabint terveztt a santiagói Croxatto és Opazo építészstúdió, melyeket helyi madárfajokról La Taguának és La Loicának neveztek el.

Míg a kisebbik La Loica húsz négyzetméteres, a nagyobbik La Tagua huszonöt. A jó hír, hogy ez utóbbit ki is bérelhetjük az Airbnb-n.

Az épületeket a helyi táj ihlette, fenyőből és tölgyből készültek.

A letisztult külső tükröződik belül is a világos faborításban és a minimalista bútorzatban.

Egyszerű ebédlő, elegáns konyha és vászon ágynemű fogadja azokat a szerencséseket, akik innen hallgathatják a hullámok robaját, és nézhetik az oroszlánfókákat.

Itt megnézheted, milyen gyönyörűen játszanak a fények a chilei sivatagi éjszakában, itt pedig azt a házat, amelynek teraszáról Chile legszebb borvidékére látni.

(Forrás: TimeOut, Dezeen, képek: Dezeen, Airbnb)

chile | navidad | airbnb | óceán | kabinház

FOLYTASD EZZEL

Bárki megszállhat abban a dubaji penthouse-ban, amiért még Beyoncé is rajong

Azonnal könnyű tavaszi napsütés jár át ettől a gyönyörű dizájnerháztól

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram