Close
Meredeken néz le az óceánra ez a szuperstílusos Airbnb-kabin

Meredeken néz le az óceánra ez a szuperstílusos Airbnb-kabin

Chilében igazán nincs hiány az olyan villákból és házakból, melyekbe hosszasabb unszolás nélkül beköltöznénk ebben az esetben ezt meg is tehetjük.

A navidadi óceánpartra két, minimalista kockakabint terveztt a santiagói Croxatto és Opazo építészstúdió, melyeket helyi madárfajokról La Taguának és La Loicának neveztek el.

Míg a kisebbik La Loica húsz négyzetméteres, a nagyobbik La Tagua huszonöt. A jó hír, hogy ez utóbbit ki is bérelhetjük az Airbnb-n.

Az épületeket a helyi táj ihlette, fenyőből és tölgyből készültek.

A letisztult külső tükröződik belül is a világos faborításban és a minimalista bútorzatban.

Egyszerű ebédlő, elegáns konyha és vászon ágynemű fogadja azokat a szerencséseket, akik innen hallgathatják a hullámok robaját, és nézhetik az oroszlánfókákat.

Itt megnézheted, milyen gyönyörűen játszanak a fények a chilei sivatagi éjszakában, itt pedig azt a házat, amelynek teraszáról Chile legszebb borvidékére látni.

(Forrás: TimeOut, Dezeen, képek: Dezeen, Airbnb)

chile | kabinház | airbnb | navidad | óceán

FOLYTASD EZZEL

Mangó és beton ennyire még nem állt jól egymásnak mint ebben az indiai házban

Ez a magánrepülő fényűzőbb, mint egy ötcsillagos szálloda

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom