Van egy tuti ingatlan-ötleted? Az Airbnb most 38 millió forinttal megtámogatja

Az Airbnb lelkesen kutatja a legjobb szálláshelyeket, most pedig egy olyan álomházat keres, amire az utazni vágyók csak annyit tudnak mondani: "Ó, te jó ég!" A vállalat annyira elszánt, hogy százezer dollárral, azaz nagyjából harmincnyolcmillió forinttal be is szállna az ötlet megvalósításába.

Az Airbnb egy tízmillió dolláros úgynevezett „OMG!” alapot hoz létre, amelyből százezer dollárt adományoz a legkülönlegesebb ingatlanötletek tulajdonosai számára.

A szálláshelymegosztó oldalon jelenleg az OMG! kategóriában olyan ingatlanok találhatók meg, mint

egy óriási csizma vagy éppen egy valósághű UFO-ház.

Airbnb OMG! kategóriára több mint 2,5 millió alkalommal kattintottak, bár csupán egy hónappal ezelőtt vezették be az új funkciót.

A legjobb ötleteket az Airbnb az airbnb.com/omgfund oldalon keresztül várja egészen július 22-ig, a beérkező pályázatokat pedig Iris Apfel, az Airbnb szuperházigazdája és az OMG megalkotója, Kristie Wolfe, Koichi Takada építész és Bruce Vaughn, az Airbnb alelnöke fogja elbírálni. A nyerteseket ősszel hirdetik ki.

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Airbnb)

airbnb | pályázat | szálláshely

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom