Close
Van egy tuti ingatlan-ötleted? Az Airbnb most 38 millió forinttal megtámogatja

Van egy tuti ingatlan-ötleted? Az Airbnb most 38 millió forinttal megtámogatja

Az Airbnb lelkesen kutatja a legjobb szálláshelyeket, most pedig egy olyan álomházat keres, amire az utazni vágyók csak annyit tudnak mondani: “Ó, te jó ég!” A vállalat annyira elszánt, hogy százezer dollárral, azaz nagyjából harmincnyolcmillió forinttal be is szállna az ötlet megvalósításába.

Az Airbnb egy tízmillió dolláros úgynevezett „OMG!” alapot hoz létre, amelyből százezer dollárt adományoz a legkülönlegesebb ingatlanötletek tulajdonosai számára.

A szálláshelymegosztó oldalon jelenleg az OMG! kategóriában olyan ingatlanok találhatók meg, mint

egy óriási csizma vagy éppen egy valósághű UFO-ház.

Airbnb OMG! kategóriára több mint 2,5 millió alkalommal kattintottak, bár csupán egy hónappal ezelőtt vezették be az új funkciót.

A legjobb ötleteket az Airbnb az airbnb.com/omgfund oldalon keresztül várja egészen július 22-ig, a beérkező pályázatokat pedig Iris Apfel, az Airbnb szuperházigazdája és az OMG megalkotója, Kristie Wolfe, Koichi Takada építész és Bruce Vaughn, az Airbnb alelnöke fogja elbírálni. A nyerteseket ősszel hirdetik ki.

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Airbnb)

airbnb | szálláshely | pályázat

FOLYTASD EZZEL

A jövő héten Budapest lesz Európa egyik legvonzóbb kortárs képzőművészeti találkozóhelye

Tökélyre vitte a flamingószínt ez a pazar görög lakás

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom