Close
Ingyen éjszakával csábít az a sziget, ahol Amszterdam találkozik a trópusokkal

Ingyen éjszakával csábít az a sziget, ahol Amszterdam találkozik a trópusokkal

Kiadós adag napsütés, trópusi pillanatok, türkizkék víz és arcunkba csapó hullámok – mi kellhet még ezen a nyáron?

Talán egy kis ajándék, amit most a Karib-tenger egyik legigézőbb szigete rakott össze az újonnan érkezőknek.

A szépséges Curaçaón számos korlátozást feloldottak már (beleértve kijárási tilalmat), ennek köszönhetően a szabadtéri éttermek, bárok és egyéb vendéglátóhelyek is teljes kapacitással működnek.

Ha ez nem elég ahhoz, hogy máris intézzük a repjegyet és összecsomagoljunk, talán egy ingyenes éjszaka felgyorsíthatja a folyamatot.

Mostantól kezdve június 29-ig az egész szigetre kiterjedő akciót kínál Curaçao, aminek értelmében, aki három éjszakára foglal szállást, ajándékba kap egy negyediket.

A csábító kezdeményezés a programban résztvevő szállodákra vonatkozik, melyek között családbarát butikhoteleket, all-inclusive üdülőhelyeket, luxusvillákat, privát szigeten rejtőző menedékhelyet, divatos bungalókat és nemzetközileg ismert neves szállodákat egyaránt találni. Az ajánlat a 2021. június 19. és október 30. közötti időszakra érvényes.

Mielőtt vadul elkezdenénk kattintgatni a Tíz csodás hely, amit meg kell nézned Curaçaón típusú cikkek után, nem árt tisztában lenni a szigetre vonatkozó beutazási szabályokkal, melyek egyformán vonatkoznak a beoltottakra és az oltással nem rendelkezőkre. Az utazóknak előbb online ki kell tölteniük egy digitális bevándorlási kártyát, aztán 48 órával az indulás előtt egy Passenger Locator Cardot is, egy kinyomtatott példányt pedig magukkal kell vinniük. Egy negatív PCR-tesztre szintén szükség van, továbbá a szigeten töltött harmadik napjukon be kell iktatniuk egy antigénvizsgálatot is helyben. A dokumentumokat a www.dicardcuracao.com oldalon lehet kitölteni.

A karibi ABC-szigetek közül Curacao a legnagyobb, azt azonban kevesen tudják, hogy a sziget a Holland Királyság egyik tagországa. A szigetet a térség legbiztonságosabbjának tartják. Furcsa keveredés éri ott a látogatót: az európai és a karibi hatásoké, a legjobban talán úgy lehetne jellemezni, mintha Amszterdam találkozna a trópusokkal.

(Forrás: Matadornetwork, fotók:  Pixabay)

ingyen | sziget | tenger | éjszaka | ajánlat

FOLYTASD EZZEL

Így fogsz utazni jövőre

Az infláció ellenére ismét csúcsra jár a bevásárlóturizmus Olaszországban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram