Close
Ingyen éjszakával csábít az a sziget, ahol Amszterdam találkozik a trópusokkal

Ingyen éjszakával csábít az a sziget, ahol Amszterdam találkozik a trópusokkal

Kiadós adag napsütés, trópusi pillanatok, türkizkék víz és arcunkba csapó hullámok – mi kellhet még ezen a nyáron?

Talán egy kis ajándék, amit most a Karib-tenger egyik legigézőbb szigete rakott össze az újonnan érkezőknek.

A szépséges Curaçaón számos korlátozást feloldottak már (beleértve kijárási tilalmat), ennek köszönhetően a szabadtéri éttermek, bárok és egyéb vendéglátóhelyek is teljes kapacitással működnek.

Ha ez nem elég ahhoz, hogy máris intézzük a repjegyet és összecsomagoljunk, talán egy ingyenes éjszaka felgyorsíthatja a folyamatot.

Mostantól kezdve június 29-ig az egész szigetre kiterjedő akciót kínál Curaçao, aminek értelmében, aki három éjszakára foglal szállást, ajándékba kap egy negyediket.

A csábító kezdeményezés a programban résztvevő szállodákra vonatkozik, melyek között családbarát butikhoteleket, all-inclusive üdülőhelyeket, luxusvillákat, privát szigeten rejtőző menedékhelyet, divatos bungalókat és nemzetközileg ismert neves szállodákat egyaránt találni. Az ajánlat a 2021. június 19. és október 30. közötti időszakra érvényes.

Mielőtt vadul elkezdenénk kattintgatni a Tíz csodás hely, amit meg kell nézned Curaçaón típusú cikkek után, nem árt tisztában lenni a szigetre vonatkozó beutazási szabályokkal, melyek egyformán vonatkoznak a beoltottakra és az oltással nem rendelkezőkre. Az utazóknak előbb online ki kell tölteniük egy digitális bevándorlási kártyát, aztán 48 órával az indulás előtt egy Passenger Locator Cardot is, egy kinyomtatott példányt pedig magukkal kell vinniük. Egy negatív PCR-tesztre szintén szükség van, továbbá a szigeten töltött harmadik napjukon be kell iktatniuk egy antigénvizsgálatot is helyben. A dokumentumokat a www.dicardcuracao.com oldalon lehet kitölteni.

A karibi ABC-szigetek közül Curacao a legnagyobb, azt azonban kevesen tudják, hogy a sziget a Holland Királyság egyik tagországa. A szigetet a térség legbiztonságosabbjának tartják. Furcsa keveredés éri ott a látogatót: az európai és a karibi hatásoké, a legjobban talán úgy lehetne jellemezni, mintha Amszterdam találkozna a trópusokkal.

(Forrás: Matadornetwork, fotók:  Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Korlátozások és nagy remények: Így indul az idei síszezon Európában
Borzalmas a járványhelyzet Kárpátalján, a legszigorúbb besorolás jön a régióban
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom