Close
Ingyen bejárhatja a világot egy igencsak szerencsés amerikai

Ingyen bejárhatja a világot egy igencsak szerencsés amerikai

Minden hónapban más-más országba látogathat el.

Egy új álláslehetőség jelent meg a piacon, aminek sikeres megpályázása esetén egy szerencsés amerikai jövőre egy több mint 85 ezer dollár értékű utazáson fedezheti fel a világot.

A hirdetés feladója az online biztosítási piactérként és edukációs weboldalként működő Insuranks, amely egyvalakit küld el több tucatnyi országba, hogy aztán az illető első kézből szerezzen tapasztalatot a világról és a biztosítási csomagok használatáról.

A kiválasztott tizenkét hónapot tölthet el a hét kontinens úti céljainak felfedezésével. Az Insuranks természetesen a repüléstől kezdve a szálláson és az autóbérlésen át egészen a városnézésig minden költséget fedez, plusz az ajánlat egyéb izgalmas élményeket is rejt. Akad a csomagban delfinekkel úszás, ejtőernyőzés, bungee jumping, cápaketrecben búvárkodás, valamint antarktiszi tengeri merülés is.

És bár elsőre nem úgy tűnik, de ez bizony kőkemény munka.

A nyertes pályázónak ugyanis naponta rengeteg fotót, továbbá videónaplót kell készítenie, az átélt élményekről, a megismert kultúrákról, a megkóstolt ételekről, a kipróbált szálláshelyekről blogot írnia, és persze az igénybe vett biztosítási csomagok tapasztalatait is meg kell osztania.

Az álommeló abból a szempontból nem teljes, hogy klasszikus értelemben vett fizetés nem jár az elvégzett feladatokért. A költségtérítés azért nem rossz ajánlat, plusz ugye az újdonsült alkalmazott gyakorlatilag bejárja az egész világot – akár hét, akár tizennégy napot tölt el egy helyen, egy dollárt sem költenie, mert az Insuranks állja a cehet.

A jelentkezés feltétele, hogy a pályázó betöltötte már tizennyolcadik életévét, amerikai állampolgár és a kontinensen él. Egy űrlapot kell kitöltenie, amihez egy maximum hatvan másodperces, megfelelő hashtagekkel ellátott videót posztolnia az Instagramon, melyben elmondja, miért ő a legalkalmasabb a munkára. Január  31-ig lehet jelentkezni.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images, Pixabay)

utazás | világ | álommunka | körüli | út

FOLYTASD EZZEL

Egekben a szállásárak Dohában, nagyon rosszul jár, aki nem foglalt időben szobát a foci vb idejére

Az utolsó korlátozásokat is eltörli az egyik legnépszerűbb téli úti cél

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom