Egy évig tartó folyamatos kocsmatúráért ilyen jól még nem fizettek

Lincolnshire kutatót keres, aki több tucat történelmi pubot látogat meg, és közben – egyéb feladatok mellett – sörözik.  

Az elmúlt egy év bizonytalansága miatt szerte a világban rengetegen gondolkodnak pályamódosításon – vagy már meg is tették. Az Egyesült Királyság területén élők és dolgozók most nem mindennapi lehetőséget kapnak az újratervezésre, sőt, a történelem és a sörök szerelmeseire mindjárt álmaik állásra vár Londontól mintegy 185 kilométerre.

Lincolnshire megyei tanácsa ugyanis gőzerővel keresi azt az autentikus személyt, aki nem kevés fizetésért bevállalja, hogy mélyrehatóan teszteli a partvidék nyolcvan kilométeres szakaszán található kocsmákat.

Tipikus, túl szép, hogy igaz legyen történetnek tűnik, de az álláshirdetés bizony teljesen komoly,

még ha a feladat jóval több is annál, minthogy a szerencsés kiválasztott minden egységben egymás után hörpinti fel a pint söröket.

A munkaköri leírás szerint a győztes pályázó örökségvédelmi projektfelelősként egy évet tölt el a pubok építészeti és társadalmi történetének kutatásával, illetve azok lejegyzésével. Erre a feladatra sürgősen találni kell valakit, mert több szempontból is hatalmas szükség van rá: bővíteni kell a történelmi jelentőségű helyek nyilvántartását, fel kell hívni a figyelmet a kocsmák bezárásával fenyegető veszélyre, valamint hozzájárulni a nehéz helyzetben lévő vendéglátóipar fellendítéséhez.

Az Inns in the Edge projekt ideális jelöltje történelemből, régészetből, vagy épületvédelemből szerzett diplomát, rendelkezik releváns tapasztalattal és némi helyismerettel, kiváló a kommunikációs készsége, és nem utolsósorban képes tartani az időbeosztást (elvégre könnyű elkalandozni egy-egy kiskocsma felfedezése közben...).

A határozott idejű, egy évre szóló szerződés 25 991 és 28 672 font (durván tizenegy-tizenkét millió forint) közötti jövedelmet biztosít további pluszjuttatások mellett. A jelentkezéshez egy frappáns kísérőlevelet is össze kell dobni, de hát kinek ne menne ez egy korsó sör társaságában?

Egy nemrégiben készült tanulmány szerint az éjszakai egészségtelen étkezési szokások kifejezetten károsan hatnak a munkaképességünkre, illetve teljesítményünkre: kevésbé leszünk tőlük segítőkészek, és visszahúzódóbbá is tehetik az embereket.

(Forrás: Timeout, fotók: Getty Images, Unsplash)

kocsma | kutató | Anglia | sör | fieztés

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom