Close
Egy évig tartó folyamatos kocsmatúráért ilyen jól még nem fizettek

Egy évig tartó folyamatos kocsmatúráért ilyen jól még nem fizettek

Lincolnshire kutatót keres, aki több tucat történelmi pubot látogat meg, és közben – egyéb feladatok mellett – sörözik.  

Az elmúlt egy év bizonytalansága miatt szerte a világban rengetegen gondolkodnak pályamódosításon – vagy már meg is tették. Az Egyesült Királyság területén élők és dolgozók most nem mindennapi lehetőséget kapnak az újratervezésre, sőt, a történelem és a sörök szerelmeseire mindjárt álmaik állásra vár Londontól mintegy 185 kilométerre.

Lincolnshire megyei tanácsa ugyanis gőzerővel keresi azt az autentikus személyt, aki nem kevés fizetésért bevállalja, hogy mélyrehatóan teszteli a partvidék nyolcvan kilométeres szakaszán található kocsmákat.

Tipikus, túl szép, hogy igaz legyen történetnek tűnik, de az álláshirdetés bizony teljesen komoly,

még ha a feladat jóval több is annál, minthogy a szerencsés kiválasztott minden egységben egymás után hörpinti fel a pint söröket.

A munkaköri leírás szerint a győztes pályázó örökségvédelmi projektfelelősként egy évet tölt el a pubok építészeti és társadalmi történetének kutatásával, illetve azok lejegyzésével. Erre a feladatra sürgősen találni kell valakit, mert több szempontból is hatalmas szükség van rá: bővíteni kell a történelmi jelentőségű helyek nyilvántartását, fel kell hívni a figyelmet a kocsmák bezárásával fenyegető veszélyre, valamint hozzájárulni a nehéz helyzetben lévő vendéglátóipar fellendítéséhez.

Az Inns in the Edge projekt ideális jelöltje történelemből, régészetből, vagy épületvédelemből szerzett diplomát, rendelkezik releváns tapasztalattal és némi helyismerettel, kiváló a kommunikációs készsége, és nem utolsósorban képes tartani az időbeosztást (elvégre könnyű elkalandozni egy-egy kiskocsma felfedezése közben…).

A határozott idejű, egy évre szóló szerződés 25 991 és 28 672 font (durván tizenegy-tizenkét millió forint) közötti jövedelmet biztosít további pluszjuttatások mellett. A jelentkezéshez egy frappáns kísérőlevelet is össze kell dobni, de hát kinek ne menne ez egy korsó sör társaságában?

Egy nemrégiben készült tanulmány szerint az éjszakai egészségtelen étkezési szokások kifejezetten károsan hatnak a munkaképességünkre, illetve teljesítményünkre: kevésbé leszünk tőlük segítőkészek, és visszahúzódóbbá is tehetik az embereket.

(Forrás: Timeout, fotók: Getty Images, Unsplash)

lincilnshire | sör | fieztés | teszt | komcsmatúra

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Neked a kávézás a szertartásról vagy a koffeinről szól? Ezt kérdi meg egy friss felmérés, és izgalmas válaszokat talál

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram