Close
Egy évig tartó folyamatos kocsmatúráért ilyen jól még nem fizettek

Egy évig tartó folyamatos kocsmatúráért ilyen jól még nem fizettek

Lincolnshire kutatót keres, aki több tucat történelmi pubot látogat meg és közben egyéb feladatok mellett sörözik.  

Az elmúlt egy év bizonytalanságának köszönhetően szerte a világban rengetegen gondolkodnak pályamódosításon – vagy már meg is tették ezt a jelentőségteljes lépést. Az Egyesült Királyság területén élők és dolgozók most nem mindennapi lehetőséget kapnak az újratervezésre, sőt, a történelem és a sörök szerelmeseire mindjárt álmaik állásra vár Londontól mintegy 185 kilométerre.

Lincolnshire megyei tanácsa ugyanis gőzerővel keresi azt az autentikus személyt, aki nem kevés fizetésért bevállalja, hogy mélyrehatóan teszteli a partvidék nyolcvan kilométeres szakaszán található kocsmákat.

Tipikus, túl szép, hogy igaz legyen történetnek tűnik, de az álláshirdetés bizony teljesen komoly,

még ha a feladat jóval több is annál, minthogy a szerencsés kiválasztott minden egységben egymás után hörpinti fel a pint söröket.

A munkaköri leírás szerint a győztes pályázó örökségvédelmi projektfelelősként egy évet tölt el a pubok építészeti és társadalmi történetének kutatásával, illetve azok lejegyzésével. Erre a feladatra sürgősen találni kell valakit, mert több szempontból is hatalmas szükség van rá: bővíteni kell a történelmi jelentőségű helyek nyilvántartását, fel kell hívni a figyelmet a kocsmák bezárásával fenyegető veszélyre, valamint hozzájárulni a nehéz helyzetben lévő vendéglátóipar fellendítéséhez.

Az Inns in the Edge projekt ideális jelöltje történelemből, régészetből, vagy épületvédelemből szerzett diplomát, rendelkezik releváns tapasztalattal és némi helyismerettel, kiváló a kommunikációs készsége és nem utolsó sorban képes tartani az időbeosztást (elvégre könnyű elkalandozni egy-egy kiskocsma felfedezése közben…).

A határozott idejű, egy évre szóló szerződés 25,991 és 28,672 font (durván tizenegy-tizenkét millió forint) közötti jövedelmet biztosít további pluszjuttatások mellett. A jelentkezéshez egy frappáns kísérőlevelet is össze kell dobni, de hát kinek ne menne ez egy korsó sör társaságában?

Egy nemrégiben készült tanulmány szerint az éjszakai egészségtelen étkezési szokások kifejezetten károsan hatnak a munkaképességünkre, illetve teljesítményünkre: kevésbé leszünk tőlük segítőkészek, és visszahúzódóbbá is tehetik az embereket.

(Forrás: Timeout, fotók: Getty Images, Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Rómában üzembe helyezték az első pizzaautomatát
A koktél, ami több mint egy női név
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom