Close
Olyan álommunkát találtunk, hogy legszívesebben már csomagolnánk is!

Olyan álommunkát találtunk, hogy legszívesebben már csomagolnánk is!

Az Arubán található Boardwalk Hotel profi közösségimédia-felelőst keres minimum egy hónapra, de nem akármilyen feltételekkel.

A fizetés mellé biztosítják a repülőjegyet, a szállást, az összes étkezést és még a bérelt autót is.

És hogy mindezért cserébe mit kell tenni?

Élvezni a vakációt, minél több mindent kipróbálni Aruba és a Boardwalk kínálatából, és mindezt dokumentálni a közösségi médiában.

A hirdetés szerint az ideális jelölt nemcsak rajong a pálmafákért, de kiválóan fotóz és videóz is.

Persze témát nem nehéz találni, mert a szálloda negyvenhat, karibi stílusú butikházikója fotózásra termett, csakúgy, mint a buja virágos kertek, az idilli pálmafák és a csodálatos strandok.

Kölcsönös elégedettség esetén a munka és a tartózkodás ideje meghosszabbítható. Ha kedvet kaptál a nem mindennapi kalandhoz, itt tudsz jelentkezni március 31-ig.

Ha ez nem a te ideális munkaköröd, de szívesen dolgoznál olyan helyen, ahol mások vakációzni szoktak, akkor a digitális nomádoknak szóló ajánlatok között érdemes keresgélned. Ha pedig szereted az állatokat és van némi agrártapasztalatod, akkor itt várnak szeretettel.

(Forrás: TimeOut, képek: Boardwalk Aruba)

közösségi média | tengerpart | aruba | álommunka

FOLYTASD EZZEL

Negyedmillió forinttal többe kerül egy nyaralás a magyarok egyik kedvenc célpontján

Egy uszoda megkérdezte a vendégeket, hogy hajlandók-e otthon zuhanyozni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram