Close
Idilli skót sziget keres álommunkát egy állatbarátnak

Idilli skót sziget keres álommunkát egy állatbarátnak

Ha a világ végére szeretnél elszökni, ez tökéletes munkalehetőség lehet.

Ha belefáradtál a nyüzsgő városi életbe, az ingázásba, a tizenegy lakosú Ulva skóciai szigete lehet a legjobb megoldás a számodra. Ha pedig még az állatokat is szereted, van egy jó hírünk, hiszen különleges álláslehetőség is vár rád.

A skót szigetet a North West Mull Community Woodland Company vásárolta meg 2018-ban, a friss álláshirdetésük szerint pedig keresnek valakit, aki vigyáz a juhaikra és teheneikre. A cég olyan állattenyésztésben jártas menedzsert keres, akit részmunkaidőben tudnak foglalkoztatni a következő két és fél évben.

Ez kezdetben havi hatvanegy munkaórát jelent, ami a két és fél éves munkaidő végére hetvenhat órára emelkedik.

A munkabér a tökéletes jelölt szakmai tapasztalatától függ, így az állattenyésztésben kifejezetten jártas szakértő akár 1216 fontot, azaz 520 ezer forintot is megkereshet.

Ráadásul az albérletkeresés sem fog kihívást okozni számára, hiszen a parányi sziget maroknyi ingatlana közül már ki is jelölték azt, amelyikben az új munkaerő megpihenhet majd.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty Images)

munkalehetőség | munka | álláshirdetés | ulva | Skócia

FOLYTASD EZZEL

A Google Térkép négy új frissítése nagyon jól jöhet az utazáshoz

Egy professzor rájött, mitől lesznek finomabbak az ételek a repülőn

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram