Close
Idilli skót sziget keres álommunkát egy állatbarátnak

Idilli skót sziget keres álommunkát egy állatbarátnak

Ha a világ végére szeretnél elszökni, ez tökéletes munkalehetőség lehet.

Ha belefáradtál a nyüzsgő városi életbe, az ingázásba, a tizenegy lakosú Ulva skóciai szigete lehet a legjobb megoldás a számodra. Ha pedig még az állatokat is szereted, van egy jó hírünk, hiszen különleges álláslehetőség is vár rád.

A skót szigetet a North West Mull Community Woodland Company vásárolta meg 2018-ban, a friss álláshirdetésük szerint pedig keresnek valakit, aki vigyáz a juhaikra és teheneikre. A cég olyan állattenyésztésben jártas menedzsert keres, akit részmunkaidőben tudnak foglalkoztatni a következő két és fél évben.

Ez kezdetben havi hatvanegy munkaórát jelent, ami a két és fél éves munkaidő végére hetvenhat órára emelkedik.

A munkabér a tökéletes jelölt szakmai tapasztalatától függ, így az állattenyésztésben kifejezetten jártas szakértő akár 1216 fontot, azaz 520 ezer forintot is megkereshet.

Ráadásul az albérletkeresés sem fog kihívást okozni számára, hiszen a parányi sziget maroknyi ingatlana közül már ki is jelölték azt, amelyikben az új munkaerő megpihenhet majd.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty Images)

sziget | állás | Skócia | ulva | munkalehetőség

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram