Close
Szívesen látják ebben a városban a távmunkásokat, de csak egy feltétellel

Szívesen látják ebben a városban a távmunkásokat, de csak egy feltétellel

Thaiföld, Aruba, Barbados és Észtország után újabb izgalmas helyen rendezhetjük be a home office-t. 

Nem mindenki teheti meg, hogy egyik napról a másikra egy távoli helyre költöztesse át a konyhája sarkában kialakított munkaállomást – aki viszont igen, azt nagyszerű körülmények várják Dubajban.

A modern metropolisz olyan vízumot kínál, amellyel legfeljebb egy évig élhetnek a városban a munkavállalók és a családtagjaik. Dubajban ugye elég költséges az élet, maga a vízum például 287 dollárba (azaz nagyjából kilencvenezer forintba) kerül, mellé biztosítást kell kötni, és némi adminisztrációs díjjal is számolhat az új lakos.

A feltétel azonban a megfelelő szintű jövedelem: az igényléshez havonta minimum ötezer dolláros (másfél millió forintos) bevételre van szükség, mellé munkaviszony-igazolást és három hónap bankszámlakivonatát kell bemutatni.

Aki megkapja a vízumot, nyithat bankszámlát, beirathatja gyermekét az iskolákba, telefont és internetet szereltethet be a lakásába, és biztonságban élvezheti a dinamikus város mindennapjait.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Getty Images, Unsplash, Pixabay)

vízum | távmunka | jövedelem | feltétel | dubaj

FOLYTASD EZZEL

A Google Térkép négy új frissítése nagyon jól jöhet az utazáshoz

Egy professzor rájött, mitől lesznek finomabbak az ételek a repülőn

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram