Szívesen látják ebben a városban a távmunkásokat, de csak egy feltétellel

Thaiföld, Aruba, Barbados és Észtország után újabb izgalmas helyen rendezhetjük be a home office-t. 

Nem mindenki teheti meg, hogy egyik napról a másikra egy távoli helyre költöztesse át a konyhája sarkában kialakított munkaállomást – aki viszont igen, azt nagyszerű körülmények várják Dubajban.

A modern metropolisz olyan vízumot kínál, amellyel legfeljebb egy évig élhetnek a városban a munkavállalók és a családtagjaik. Dubajban ugye elég költséges az élet, maga a vízum például 287 dollárba (azaz nagyjából kilencvenezer forintba) kerül, mellé biztosítást kell kötni, és némi adminisztrációs díjjal is számolhat az új lakos.

A feltétel azonban a megfelelő szintű jövedelem: az igényléshez havonta minimum ötezer dolláros (másfél millió forintos) bevételre van szükség, mellé munkaviszony-igazolást és három hónap bankszámlakivonatát kell bemutatni.

Aki megkapja a vízumot, nyithat bankszámlát, beirathatja gyermekét az iskolákba, telefont és internetet szereltethet be a lakásába, és biztonságban élvezheti a dinamikus város mindennapjait.

Ez is érdekelhet:

Olyan vízumot vezet be Észtország, amire még nem volt példa

A haladó gondolkodású balti ország újragondolta a home office-t, és egy nagyon modern vízummal reagált a digitális nomádokra.

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Getty Images, Unsplash, Pixabay)

dubaj | jövedelem | home office | távmunka | feltétel

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom