Close
Itt egy tökéletes hely home office-hoz napimádóknak

Itt egy tökéletes hely home office-hoz napimádóknak

Barbadostól Észtországig több helyen jelezték már, hogy szívesen vendégül látják pár hónapra a világjárvány miatt home office-ban ragadtakat, hiszen egy új környezet egészen biztosan inspirálóan hat a munkavégzésre, arról nem beszélve, hogy az óceánparton felállított napozóágynál jobb irodai körülményeket aligha lehetne megálmodni. Íme egy újabb egzotikus opció.

A Hollandiához tartozó Aruba meghirdette a One Happy Workation programját, melynek keretében a kalandra jelentkezők legfeljebb kilencven napon át élhetnek a Karib-szigetek egyik gyöngyszemén, kedvezményesen bérelhetnek lakást vagy vehetnek ki szállodai szobát.

Természetesen a programban résztvevő szállásadók mindegyike rendelkezik a távmunkához nélkülözhetetlen wifivel, és attól függően, hogy milyen all inclusive-ajánlatot fogad el a vendég, további engedményekre jogosult a látványosságokhoz szóló belépőktől kezdve az élményalapú programokon át egészen a spakezelésekig.

Az érdeklődők minimum egyhetes, legfeljebb három hónapos ott tartózkodást kínáló csomagok közül választhatnak, utóbbi időtartama akár meg is hosszabbítható.

Egyetlen kikötés, hogy a jelentkezők arubai cégnél vagy magánszemélynél nem vállalhatnak munkát, mivel ahhoz speciális engedélyre lenne szükség.

Ami az egészségügyi szabályokat illeti, a szigetre kizárólag negatív Covid–19-teszttel lehet belépni, vagy a vizsgálatot megérkezéskor el kell végeztetni. A hivatalos eredményig karanténba kerül a látogató, bár a várakozás általában nem tart tovább hat–nyolc óránál. Valamennyi újonnan érkezőnek kötelező biztosítást kötnie, melynek összege az első egy hétre napi tíz dollár, aztán annál olcsóbb lesz, minél hosszabb időre marad a vendég. Kötelező az arc eltakarása a tömegközlekedési eszközökön, illetve a zárt terű nyilvános helyeken, a megfelelő távolság betartása pedig mindenhol erősen ajánlott.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Insider, fotók: Unsplash, Pixabay)

vízum | home office | ajánlat | aruba | kedvezmény

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram