Close
Itt egy tökéletes hely home office-hoz napimádóknak

Itt egy tökéletes hely home office-hoz napimádóknak

Barbadostól Észtországig több helyen jelezték már, hogy szívesen vendégül látják pár hónapra a világjárvány miatt home office-ban ragadtakat, hiszen egy új környezet egészen biztosan inspirálóan hat a munkavégzésre, arról nem beszélve, hogy az óceánparton felállított napozóágynál jobb irodai körülményeket aligha lehetne megálmodni. Íme egy újabb egzotikus opció.

A Hollandiához tartozó Aruba meghirdette a One Happy Workation programját, melynek keretében a kalandra jelentkezők legfeljebb kilencven napon át élhetnek a Karib-szigetek egyik gyöngyszemén, kedvezményesen bérelhetnek lakást vagy vehetnek ki szállodai szobát.

Természetesen a programban résztvevő szállásadók mindegyike rendelkezik a távmunkához nélkülözhetetlen wifivel, és attól függően, hogy milyen all inclusive-ajánlatot fogad el a vendég, további engedményekre jogosult a látványosságokhoz szóló belépőktől kezdve az élményalapú programokon át egészen a spakezelésekig.

Az érdeklődők minimum egyhetes, legfeljebb három hónapos ott tartózkodást kínáló csomagok közül választhatnak, utóbbi időtartama akár meg is hosszabbítható.

Egyetlen kikötés, hogy a jelentkezők arubai cégnél vagy magánszemélynél nem vállalhatnak munkát, mivel ahhoz speciális engedélyre lenne szükség.

Ami az egészségügyi szabályokat illeti, a szigetre kizárólag negatív Covid–19-teszttel lehet belépni, vagy a vizsgálatot megérkezéskor el kell végeztetni. A hivatalos eredményig karanténba kerül a látogató, bár a várakozás általában nem tart tovább hat–nyolc óránál. Valamennyi újonnan érkezőnek kötelező biztosítást kötnie, melynek összege az első egy hétre napi tíz dollár, aztán annál olcsóbb lesz, minél hosszabb időre marad a vendég. Kötelező az arc eltakarása a tömegközlekedési eszközökön, illetve a zárt terű nyilvános helyeken, a megfelelő távolság betartása pedig mindenhol erősen ajánlott.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Insider, fotók: Unsplash, Pixabay)

karib-tenger | sziget | home office | aruba | vízum

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom