Close
Itt egy tökéletes hely home office-hoz napimádóknak

Itt egy tökéletes hely home office-hoz napimádóknak

Barbadostól Észtországig több helyen jelezték már, hogy szívesen vendégül látják pár hónapra a világjárvány miatt home office-ban ragadtakat, hiszen egy új környezet egészen biztosan inspirálóan hat a munkavégzésre, arról nem beszélve, hogy az óceánparton felállított napozóágynál jobb irodai körülményeket aligha lehetne megálmodni. Íme egy újabb egzotikus opció.

A Hollandiához tartozó Aruba meghirdette a One Happy Workation programját, melynek keretében a kalandra jelentkezők legfeljebb kilencven napon át élhetnek a Karib-szigetek egyik gyöngyszemén, kedvezményesen bérelhetnek lakást vagy vehetnek ki szállodai szobát.

Természetesen a programban résztvevő szállásadók mindegyike rendelkezik a távmunkához nélkülözhetetlen wifivel, és attól függően, hogy milyen all inclusive-ajánlatot fogad el a vendég, további engedményekre jogosult a látványosságokhoz szóló belépőktől kezdve az élményalapú programokon át egészen a spakezelésekig.

Az érdeklődők minimum egyhetes, legfeljebb három hónapos ott tartózkodást kínáló csomagok közül választhatnak, utóbbi időtartama akár meg is hosszabbítható.

Egyetlen kikötés, hogy a jelentkezők arubai cégnél vagy magánszemélynél nem vállalhatnak munkát, mivel ahhoz speciális engedélyre lenne szükség.

Ami az egészségügyi szabályokat illeti, a szigetre kizárólag negatív Covid–19-teszttel lehet belépni, vagy a vizsgálatot megérkezéskor el kell végeztetni. A hivatalos eredményig karanténba kerül a látogató, bár a várakozás általában nem tart tovább hat–nyolc óránál. Valamennyi újonnan érkezőnek kötelező biztosítást kötnie, melynek összege az első egy hétre napi tíz dollár, aztán annál olcsóbb lesz, minél hosszabb időre marad a vendég. Kötelező az arc eltakarása a tömegközlekedési eszközökön, illetve a zárt terű nyilvános helyeken, a megfelelő távolság betartása pedig mindenhol erősen ajánlott.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Insider, fotók: Unsplash, Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Kiderült, hogy nem csak jó levegőt, de valódi pénzt is termelnek a városi fák
Nagyon jól jött a vénasszonyok nyara a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnek
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom