Close
Aki gyors és szerencsés, akár kilenc hónapig is élhet Thaiföldön

Aki gyors és szerencsés, akár kilenc hónapig is élhet Thaiföldön

A kötelező karantén napjait egy luxushotelben is ki lehet bekkelni.

Thaiföld újranyitási terve hosszabb távú maradásra bírná a külföldről érkezőket. Az ajánlat nem követi a közelmúltban jó néhány ország által meghirdetett dolgozz nálunk! akciót,

hanem egy különleges turisztikai vízumot és kilencvennapos tartózkodást kínál.

A Bangkok Post szerint várhatóan a következő hónaptól indul a program. A feltételek közé tartozik, hogy a látogatónak mindjárt kéthetes karanténnal kell indítania a thaiföldi napjait, kilencven napra előre le kell foglalnia a szállását, majd miután letöltötte a karanténidőt, szabadon mozoghat az országban.

Attól nem kell félnie senkinek, hogy esetleg rossz körülmények várják a kötelező karanténban, merthogy a thaiföldi kormány engedélyezi, hogy a vendég luxusszállodában – például az Anantara Siam Bangkok Hotelben vagy a Mövenpick BDMS Wellness Resort Bangkokban – húzza ki a tizennégy napot. Arról viszont még nem érkezett hír, hogy a programban résztvevőknek kötelező-e Covid–19-tesztet csináltatniuk.

Az első jóváhagyás után a látogató még kétszer meghosszabbíthatja a vízumát, vagyis összesen kilenc hónapos thaiföldi tartózkodási engedélyhez juthat. Az érdeklődőknek ellenben iparkodniuk kell, mert havonta csupán ezerkétszáz ilyen vízumot ad ki a kormány.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Vége a koronavírus-szükségállapotnak Spanyolországban
Még egy országgal állapodtunk meg arról, hogy bármilyen oltással utazhatunk hozzájuk
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom