Megtaláltuk a világ talán legszívmelengetőbb jógaóráját

Mit számít a kinti hideg, ha ilyen társakkal lehet gyakorolni az ászanákat?

A nyugalmukról híres alpakák jelenléte igazán inspiráló lehet egy jógaórán. Pont így gondolták ezt a kanadai Guelph mellett található Brae Ridge Farmon is, ahol Angie Inglis oktató tart meglehetősen szokatlan órákat. Az emberek teljesen felöltözve, kabátban mozognak, de a kényelmetlenségek egy részét biztosan enyhítik a köztük járkáló állatok.

Télen az ember általában kevesebbet mozog a szabadban, a gyengéd jóga viszont nagyszerű módja annak, hogy megmozgassuk a testünket,

nyújtásokat végezzünk, a szabadban legyünk, és hozzászokjunk a hideghez, miközben süt ránk a nap és friss levegőt szívunk" – mondja Inglis.

Az órák után a résztvevők megismerkedhetnek az állatokkal, és akár a kezükből is etethetik őket. A farmon összesen tíz alpaka él, akikről életük végéig gondoskodnak a tulajdonosok.

Ebben a cikkünkben egy teljesen más okból különleges jógaórát mutattunk be, itt pedig azt jártuk körül, mennyire fér össze egy olyan spirituális irányzat, mint a jóga, az olyan materiális javakkal, mint a pénz.

(Forrás: euronews.com, facebook.com/braeridgefarm, Unsplash)

havas | testmozgás | kanada | láma | jóga

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom