Close
Megtaláltuk a világ talán legszívmelengetőbb jógaóráját

Megtaláltuk a világ talán legszívmelengetőbb jógaóráját

Mit számít a kinti hideg, ha ilyen társakkal lehet gyakorolni az ászanákat?

A nyugalmukról híres alpakák jelenléte igazán inspiráló lehet egy jógaórán. Pont így gondolták ezt a kanadai Guelph mellett található Brae Ridge Farmon is, ahol Angie Inglis oktató tart meglehetősen szokatlan órákat. Az emberek teljesen felöltözve, kabátban mozognak, de a kényelmetlenségek egy részét biztosan enyhítik a köztük járkáló állatok.

Télen az ember általában kevesebbet mozog a szabadban, a gyengéd jóga viszont nagyszerű módja annak, hogy megmozgassuk a testünket,

nyújtásokat végezzünk, a szabadban legyünk, és hozzászokjunk a hideghez, miközben süt ránk a nap és friss levegőt szívunk” – mondja Inglis.

Az órák után a résztvevők megismerkedhetnek az állatokkal, és akár a kezükből is etethetik őket. A farmon összesen tíz alpaka él, akikről életük végéig gondoskodnak a tulajdonosok.

Ebben a cikkünkben egy teljesen más okból különleges jógaórát mutattunk be, itt pedig azt jártuk körül, mennyire fér össze egy olyan spirituális irányzat, mint a jóga, az olyan materiális javakkal, mint a pénz.

(Forrás: euronews.com, facebook.com/braeridgefarm, Unsplash)

sport | testmozgás | havas | láma | kanada

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Nemzetközi vonatokat is érint a németországi sztrájk

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom