Close
Ebből a látványos dzsungelvillából az Amazonasra nyílik elképesztő kilátás

Ebből a látványos dzsungelvillából az Amazonasra nyílik elképesztő kilátás

Az Amazonas a világ egyik legpáratlanabb esőerdője, a Itacare-ban található dzsungelvilla pedig minden képzeletet felülmúl. Úgy olvad be ugyanis csodálatos környezetébe, hogy közben luxusfeltételeket is biztosít.

Egy svájci fotós mondhatja magát annak a szerencsésnek, aki bármikor álomra hajthatja a fejét ebben az egészen különleges, egy hálószobás, fürdőszobás látványos dzsungelvillában. A teljes mértkében fenntartható alapanyagokból készült építészeti gyöngyszemben minden az intimitásról és a pihenésről szól.

A ház tervezője még arra is gondosan ügyelt, hogy az enteriőrt és a hihetetlen természeti környezetet integrálja. A valóban minden igényt kielégítő házban hatalmas és kényelmes kanapét helyeztek el, a konyhából és az étkezőből pedig az Amazonas lombkorona-szintjére nyílik kilátás.

A dzsungelvilla a civilizációnak a közelében maradt, a legjobb strandok mindössze tíz perces autóútra találhatók, ahol a szálláshelyen pihenő vendégek szörfözhetnek, búvárkodhatnak, sőt, bálnalesre is benevezhetnek.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Stay One Degree)

brazília | amazonas | villa | dzsungel

FOLYTASD EZZEL

A világ egyik legrangosabb építészeti fődíját nyerte el a Magyar Zene Háza

Megtaláltuk az üzletet, ahol életed kanapéját tervezheted meg megengedhető áron

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram