Olyan újításokat vezet be ez a légitársaság, aminek mindenki örülni fog

A légitársaság új, nagyobb helyet biztosító, prémium turista üléseket is bemutatott.

A nyár folyamán már felreppentek a pletykák arról, hogy az American Airlines a prémium Airbus A321T repülőgépét úgy alakítja át, hogy abban a jövőben csak üzleti osztály kapna helyet. A légitársaság kezdetben a híreszteléseket nem kommentálta, nemrégiben pedig azt nyilatkozták, továbbra is véglegesítésre várnak a kérdéses repülőgépre vonatkozó döntések.

Most azonban bejelentették, hogy többről van szó. A légitársaság valóban meg fog szabadulni első osztályú ülőhelyeitől a hosszú távú járatokon, de ez nem jelenti azt, hogy a törzsutasok ne lehetnének elégedettek.

A légitársaság ugyanis egyúttal új üléseket is bemutatott az üzleti és a prémium turistaosztály számára.

A Flagship Suite üzleti osztály üléseihez tolóajtó és több tárolóhely is jár majd. Az együtt utazó társaságok tulajdonképpen szeparálhatják majd magukat a többi utastól, így akár közösen is vacsorázhatnak. Ami a prémium turista osztályt illeti, az új ülésekhez szintén több tér és nagyobb képernyő is tartozik majd.

Úgy tudni, az új elrendezés értelmében a fedélzeten ötvenegy Flagship Suite és harminckét prémium turista ülést helyeznek majd el.

(Forrás: RobbReport, fotók: American Airlines)

fedélzet | american airlines | légitársaság

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom