Close
Ha szeptemberben az Egyesült Államokban jársz, ezt ne hagyd ki

Ha szeptemberben az Egyesült Államokban jársz, ezt ne hagyd ki

A Smithsonian Magazine minden évben megrendezi a Múzeumok Napját, amelyen az utazók egy csomó múzeumba léphetnek be ingyen.

Idén szeptember 17-én már 18. alkalommal nyílnak meg a múzeumok, állatkertek és kulturális központok kapui, az esemény témája pedig Az amerikai élmény lesz, amit a művészet és a tudomány megvilágításában láthatunk.

Renwick Gallery

Az eseményre előzetesen jegyet kell foglalni a Smithsonian Magazine honlapján, ezt augusztus 15-től lehet megtenni.

E-mail címenként egy jegyet lehet kérni, de lehet vinni még egy vendéget. A résztvevő intézmények listáját itt lehet megnézni.

Steven F. Udvar-Hazy Center

A jegy mellé nyereményjáték is jár, száza darab Smithsonian Science készletet osztanak ki, öten pedig egy washingtoni utazással gazdagodnak, ami magában foglalja a Smithsonian múzeumok meglátogatását is.

Ha az Egyesült Államokba repülnénk, akkor most soha nem látott kínálatból választhatunk.

(Forrás: Travel and Leisure, képek: Unsplash)

 

smithsonian magazine | múzeum | ingyenes | amerikai egyesült államok

FOLYTASD EZZEL

Bár legális a marihuána-fogyasztás, akár börtönt is kaphat, aki itt füvezik

Velence rémálmaiból kerültek elő ezek a turisták  

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom