Close
A tengeri és a divatvilág elemeit ötvözi ez az Armani tervezte megajacht

A tengeri és a divatvilág elemeit ötvözi ez az Armani tervezte megajacht

Az impozáns, 72 méteres jármű 2024-ben szállhat vízre.

Giorgio Armani és az Admiral-jachtokat gyártó The Italian Sea Group 2021-ben jelentette be együttműködését, az eredmény pedig a látványtervek szerint nem hagy kívánnivalót maga után a luxus terén.

Az aranyszínű hangsúlyok kiemelik a jacht belsejének földes tónusait, finoman kiegészítve az Armani/Casától származó pompás berendezési tárgyakkal és dizájnelemekkel. Az áttetsző függönyök elválasztják egymástól a tereket, de kilátást engednek a tengerre.

A nagy, téglalap alakú kanapék rengeteg díszpárnával csábítják a vendégeket, hogy hátradőljenek és ellazuljanak egy koktéllal a kezükben.

Ha pedig még ennél is meghittebb környezetre vágynak, a közösségi tér melletti étkezőben megtalálhatják, ahol a szokásos székek helyett bézs színű plüssfotelek állnak, harmonizálva a környezettel.

Esténként romantikus hangulatot varázsol a sarkokban és a deszkával borított fedélzet körül elhelyezett lámpák lágy fénye. Emellett számos kényelmi szolgáltatás teszi teljessé a képet, mint például az edzőterem és a masszázsszoba, és a fedélzet, ahonnan a vendégek a horizonttal nézhetnek farkasszemet.

Nemrég vízre szállt az elmúlt évek legjobban várt szuperjachtja, de ezen a skandináv otthonosságával hívogató luxusjachton is örömmel eltöltenénk egy hétvégét.

(Forrás és képek: Designboom)

giorgio armani | The Italian Sea Group | luxusjacht | jacht | Admiral

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Mintha csak a táj emelte volna ki magából ezt a meseszép mexikói kőházat

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram