Close
Exkluzív kollekció készült az Armani megújult üzletének megnyitására

Exkluzív kollekció készült az Armani megújult üzletének megnyitására

A Rodeo Drive-i üzlet ismét megnyitotta kapuit, méghozzá egy exkluzív, Los Angelest megidéző kollekcióval.

Több hónapos felújítási munkákat követően a Giorgio Armani végre újra megnyitotta üzletét az ikonikus Beverly Hills-i Rodeo Drive-on. A butik 1988 óta várja a luxusmárka rajongóit, miközben mindvégig megtestesítette a márka Los Angeleshez és a mozi világához fűződő kapcsolatát, de

minden pillanatban ragaszkodott Armani szellemiségéhez is.

A város mindig fontos volt a luxusmárkának, hiszen Armani volt az első tervező, akit majdnem húsz évvel ezelőtt

a Rodeo Drive Walk of Style díjával tüntettek ki.

A megújult üzlet hatalmas üvegablakain dekoratív motívumok láthatók, az ikonikus üveghomlokzat felső részét pedig a Rodeo Drive jellegzetes pálmafái ihlették. A belső tér átalakításához a milánói és a tokiói butikból merítettek ihletet, de tematikus helyiségeket is kialakítottak benne, melyek

egy-egy kollekció dizájnelemeivel rezonálnak.

Ilyen például az Armani/Casa kollekció, amihez csodálatosan illenek a selyemhatású falburkolatok.

Az üzlet kínálatában a ruhák mellett női kiegészítők és szemüvegkollekciók, Armani beauty termékek és Armani Privé illatszerek is megtalálhatók, de nem hiányozhat a női ékszerkollekció mellett az estélyi ruhák széles sora, valamint a férfiak számára alkotott kiegészítők és szemüvegek.

A VIP szobákban az egyedi megrendelésre érkezett vásárlókat fogadják.

A butik újranyitásának megünneplésére egy exkluzív Los Angeles-i esti kollekcióval készült a márka, melyek április végéig kizárólag ott vásárolhatók meg.

(Forrás: Hautliving, fotók: Armani)

los angeles | stílus | rodeo drive | luxusmárka | giorgio armani

FOLYTASD EZZEL

Már nem a Gucci a világ legmenőbb divatmárkája

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram