Close
Ilyen, amikor egy kemping butikhotelnek képzeli magát

Ilyen, amikor egy kemping butikhotelnek képzeli magát

A kaliforniai Anacapa stúdió az AutoCamp resorttal megalkotta a glampingezés non plus ultráját, és egy butikhotel színvonalán fogadja az országjáró autósokat.

A minden igényt kielégítő sátrakkal és lakóautókkal felszerelt pihenőhelyet a szőlőültetvényeiről ismert Sonoma megyében, a festői Russian River völgyében találjuk San Franciscótól nagyjából kilencven percnyi autóútra.

Az AutoCamp egy kaliforniai ingatlanközvetítő cég, a Mesa Lane Partners egyik vállalkozása, amely a közeli Santa Barbarában és a Yosemite Nemzeti Park szomszédságában már beüzemeltetett hasonló igényességű helyeket.

Az AutoCampbe érkezve egy butikhotelben érezheti magát a vendég, hiszen a kétszázkilencven négyzetméteres főépületben lobby, étkező és egy felfüggesztett acélkandallóval kiegészített társalgó is helyett kapott, odakint pedig huszonnégy extrán felszerelt lakókocsi és tíz fényűző sátor várja átmeneti gazdáját.

Utóbbiakhoz grillezőhely is tartozik, tehát a látogató a csillagok alatt készítheti és fogyaszthatja el a vacsoráját.

Magát az egyszerűségével kiemelkedő, főként cédrusból és betonból felhúzott klubházat modern, minimalista dizájnnal álmodták meg a tervezők.

Az egész épület átjárható, klasszikus értelemben nem zárják körbe a falak, vagyis megszűnnek a határvonalak a belső tér és a természet között.

Az erdészház-feelinget adó AutoCamp legizgalmasabb része a kandalló mellett talán a terasza, amely lenyűgöző kilátást biztosít a környező fenyőfákra és a szomszédban csörgedező patakra.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Deezen)

Close