Close
Az okosasztalt még nyaralni is magunkkal vinnénk

Az okosasztalt még nyaralni is magunkkal vinnénk

Hangszóró, töltőállomás, USB-port, mivel pedig egy dizájnos dohányzóasztal, tárol és stílusosan simul a térbe. Ez a Mellow. 

Ugye nem kell bemutatni a kábelrengetegeket, asztalra/fiókba halmozott elektronikai kütyüket, a lakásban valahol elkavart Bluetooth-hangszórót, esetleg a szomszédokkal annyira nem kompatibilis boomboxot. A Mellow egy olyan okosasztal, amely magában egyesít jó pár fontos funkciót.

Kickstarter-kampánnyal hívták életre, és 375-412 dolláros áron kapható.

Ha egy dizájnasztalt és egy megbízható hangszórót kellene vásárolni, bizonyára sokkal többet invesztálnánk.

Első ránézésre csak egy letisztult, skandináv dizájnú asztal, de amit a lábak fölött és az asztalfelület alatt találunk, sokoldalú elektronika. Például egy 6600 mAh teljesítményű litiumos powerbankot is rejt, de kifogástalan hangminőségű, kompakt kis audiorendszert is. Két USB-portot találunk rajta, illetve AUX-bemenetet és Bluetooth-kezelést. Ha pedig még nem említettük volna: a Mellow két színben elérhető, hogy minél jobban passzoljon az enteriőrbe.

Az asztal, vagy inkább szórakoztatóközpont teljes töltési ideje négy óra, 100% töltöttséggel mérsékelt hangerőre állítva hét óráig szól, 75%-os hangerőn öt óráig. Körülelül tízméteres a Blutooth-hatótávolsága.

Legszívesebben nemcsak a nappaliba állítanánk be, hogy aztán rajta pihentessük a legújabb Roadster magazint és egy pohár whiskyt, de már út közben is hiányozna. Milyen szerencse, hogy már gyártanak okosbőröndöket is!

Ez is érdekelhet:

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom