Close
Az okosasztalt még nyaralni is magunkkal vinnénk

Az okosasztalt még nyaralni is magunkkal vinnénk

Hangszóró, töltőállomás, USB-port, mivel pedig egy dizájnos dohányzóasztal, tárol és stílusosan simul a térbe. Ez a Mellow. 

Ugye nem kell bemutatni a kábelrengetegeket, asztalra/fiókba halmozott elektronikai kütyüket, a lakásban valahol elkavart Bluetooth-hangszórót, esetleg a szomszédokkal annyira nem kompatibilis boomboxot. A Mellow egy olyan okosasztal, amely magában egyesít jó pár fontos funkciót.

Kickstarter-kampánnyal hívták életre, és 375-412 dolláros áron kapható.

Ha egy dizájnasztalt és egy megbízható hangszórót kellene vásárolni, bizonyára sokkal többet invesztálnánk.

Első ránézésre csak egy letisztult, skandináv dizájnú asztal, de amit a lábak fölött és az asztalfelület alatt találunk, sokoldalú elektronika. Például egy 6600 mAh teljesítményű litiumos powerbankot is rejt, de kifogástalan hangminőségű, kompakt kis audiorendszert is. Két USB-portot találunk rajta, illetve AUX-bemenetet és Bluetooth-kezelést. Ha pedig még nem említettük volna: a Mellow két színben elérhető, hogy minél jobban passzoljon az enteriőrbe.

Az asztal, vagy inkább szórakoztatóközpont teljes töltési ideje négy óra, 100% töltöttséggel mérsékelt hangerőre állítva hét óráig szól, 75%-os hangerőn öt óráig. Körülelül tízméteres a Blutooth-hatótávolsága.

Legszívesebben nemcsak a nappaliba állítanánk be, hogy aztán rajta pihentessük a legújabb Roadster magazint és egy pohár whiskyt, de már út közben is hiányozna. Milyen szerencse, hogy már gyártanak okosbőröndöket is!

Ez is érdekelhet:

speaker | asztal | bluetooth | kütyü | Kickstarter

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

A hangzás tudománya: érkezik a Dyson légtisztítós, aktív zajszűréssel ellátott hi-fi fejhallgatója

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom