Close
Az okosasztalt még nyaralni is magunkkal vinnénk

Az okosasztalt még nyaralni is magunkkal vinnénk

Hangszóró, töltőállomás, USB-port, mivel pedig egy dizájnos dohányzóasztal, tárol és stílusosan simul a térbe. Ez a Mellow. 

Ugye nem kell bemutatni a kábelrengetegeket, asztalra/fiókba halmozott elektronikai kütyüket, a lakásban valahol elkavart Bluetooth-hangszórót, esetleg a szomszédokkal annyira nem kompatibilis boomboxot. A Mellow egy olyan okosasztal, amely magában egyesít jó pár fontos funkciót.

Kickstarter-kampánnyal hívták életre, és 375-412 dolláros áron kapható.

Ha egy dizájnasztalt és egy megbízható hangszórót kellene vásárolni, bizonyára sokkal többet invesztálnánk.

Első ránézésre csak egy letisztult, skandináv dizájnú asztal, de amit a lábak fölött és az asztalfelület alatt találunk, sokoldalú elektronika. Például egy 6600 mAh teljesítményű litiumos powerbankot is rejt, de kifogástalan hangminőségű, kompakt kis audiorendszert is. Két USB-portot találunk rajta, illetve AUX-bemenetet és Bluetooth-kezelést. Ha pedig még nem említettük volna: a Mellow két színben elérhető, hogy minél jobban passzoljon az enteriőrbe.

Az asztal, vagy inkább szórakoztatóközpont teljes töltési ideje négy óra, 100% töltöttséggel mérsékelt hangerőre állítva hét óráig szól, 75%-os hangerőn öt óráig. Körülelül tízméteres a Blutooth-hatótávolsága.

Legszívesebben nemcsak a nappaliba állítanánk be, hogy aztán rajta pihentessük a legújabb Roadster magazint és egy pohár whiskyt, de már út közben is hiányozna. Milyen szerencse, hogy már gyártanak okosbőröndöket is!

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom