Close
Az oltásellenesek számára nagyon rossz hírünk van augusztus hatodikától

Az oltásellenesek számára nagyon rossz hírünk van augusztus hatodikától

Kifejezetten az olaszokat és az Olaszország-rajongókat érinti a dolog.

Vakcinaigazolványt vezet be augusztus hatodikától Olaszország:

csak a már beoltottak léphetnek be az éttermekbe, múzeumokba, színházakba, edzőtermekbe

– írta meg az Euronews.

A döntés hátterében az áll, hogy az olasz kormány ezzel a lépéssel akarja felpörgetni ismét oltási kampányát. Az „oltottsági zöldkártyát” bárki igényelheti, aki már megkapta a vakcinája első adagját.

„Más európai országokban magasabb a fertőzések száma, mint nálunk. De tudjuk, hogyha most nem reagálunk, akkor minket is elér a fertőzések növekedése.

Ha nem intézkedünk időben és megfelelően, úgy Olaszországba is megérkezik az, ami most Franciaországban, Angliában, Spanyolországban történik” – mondta Mario Draghi miniszterelnök.

És azt láttad, hogy Velence mit vezet be augusztus elsejétől a saját védelmében?

(Forrás: HVG, fotók: Unsplash)

vakcina | igazolvány | vírus | olaszország | olasz

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram