Close
Itt található valójában a Tőrbe ejtve fényűző villája

Itt található valójában a Tőrbe ejtve fényűző villája

A Tőrbe ejtve – Az üveghagyma című film helyszínéül szolgáló fényűző villa a valóságban egy pazar luxusszálloda Görögországban.

Az üveghagyma egy lebilincselő, fordulatokban gazdag, rejtélyes gyilkosságot felgöngyölítő film Daniel Craig főszereplésével. Az általa alakított Benoit Blanc nyomozó a Tőrbe ejtve második részében is hatalmas sikert aratott,

a film az ünnepi időszak egyik legnézettebbje volt az egyik ismert streamingszolgáltatónál.

A film az izgalmas cselekményen túl a látványos környezete miatt is vonzó. Míg a Tőrbe ejtve egy massachusetts-i Cluedo-szerű kastélyban játszódik, addig Az üveghagyma egy kitalált görög szigeten, a Pisceshite Islanden, egy pazar villában.

A látványos épületkomplexum a valóságban az Amanzoe nevű hotel, amely valóban Görögországban található és

ahonnan rendkívüli kilátás nyílik az Égei-tengerre és az olajfaültetvényekre.

Az Amanzoe luxusszállodában az apartmanokért meglehetősen borsos árat kell fizetni, egyes szobái éjszakánként akár kétezer dollárba is kerülhetnek, ami átszámítva nagyjából 752 ezer forintot jelent. A hotel jelenleg zárva van, a 2023-as szezont hivatalosan április elsején nyitják meg.

(Forrás: TimeOut, fotók: Amanzoe)

daniel craig | Tőrbe ejtve | hotel | Az üveghagyma | szálloda

FOLYTASD EZZEL

A tíz legfurcsább kérés, amit a légiutas-kísérők valaha kaptak

Mutatjuk, mely európai síterepeken lehet a legtöbb hóval számolni

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram