Close
Azonnal bekuckóznál ebben a vízparti faházban

Azonnal bekuckóznál ebben a vízparti faházban

Takaróban és gyapjúzokniban teát kortyolgatós olvasgatásra született.

Nem egyszer énekeltük már meg az Olson Kundig építésziroda elképesztően luxus építészeti munkáit, most viszont egy házon belüli projektet mutatunk be, méghozzá a vezérigazgató, Alan Maskin saját nyaralóját. A házikó Washington államban, az Olympic-félszigeten épült még 1938-ban, amelyet az építész gyönyörűen felújított, és még egy extra emeletet is hozzáadott, de a régi, antik érzet azért csodásan megmaradt a kabinban.

A plafont és a falakat még mindig az eredeti duglászfenyő-borítást láthatjuk, amelyet csak az új tetőrésznél alakítottak át kissé. A terek bútorozása és az összes enteriőr – a nagyon vicces kortárs alkotások mellett – a meghittség mennybemenetele:

halljuk, ahogy ropog a tűz, érezzük a kanapé belesüppedős puhaságát, és a fa meleg, otthonos illatát.

Ahhoz képest, hogy maga az iroda milyen fényűző projekteket bonyolít le, nagyon kiugrik ez a komfortra és bensőséges hangulatra fókuszáló, a maga módján szerény és kedves faház. De talán épp ezért érezzük is közelebbinek magunkhoz.

(Fotók: Aaron Lietz

usa | dizájn | víkendház | vakáció | nyaraló

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram