Close
Azonnal bekuckóznál ebben a vízparti faházban

Azonnal bekuckóznál ebben a vízparti faházban

Takaróban és gyapjúzokniban teát kortyolgatós olvasgatásra született.

Nem egyszer énekeltük már meg az Olson Kundig építésziroda elképesztően luxus építészeti munkáit, most viszont egy házon belüli projektet mutatunk be, méghozzá a vezérigazgató, Alan Maskin saját nyaralóját. A házikó Washington államban, az Olympic-félszigeten épült még 1938-ban, amelyet az építész gyönyörűen felújított, és még egy extra emeletet is hozzáadott, de a régi, antik érzet azért csodásan megmaradt a kabinban.

A plafont és a falakat még mindig az eredeti duglászfenyő-borítást láthatjuk, amelyet csak az új tetőrésznél alakítottak át kissé. A terek bútorozása és az összes enteriőr – a nagyon vicces kortárs alkotások mellett – a meghittség mennybemenetele:

halljuk, ahogy ropog a tűz, érezzük a kanapé belesüppedős puhaságát, és a fa meleg, otthonos illatát.

Ahhoz képest, hogy maga az iroda milyen fényűző projekteket bonyolít le, nagyon kiugrik ez a komfortra és bensőséges hangulatra fókuszáló, a maga módján szerény és kedves faház. De talán épp ezért érezzük is közelebbinek magunkhoz.

(Fotók: Aaron Lietz

FOLYTASD EZZEL
Mutasd a maszkod és 300 ezer forintot nyerhetsz!
Jövőre megnyílik az ötcsillagos W Budapest Hotel az egykori balettintézet épületében
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom